Twisted meets Headroom už dnes!

Keď dvaja robia to isté, nemusí to byť zákonite to isté… Jedine, že by to robili spolu – tak ako partička ľudí okolo dvoch rezidentných akcií v Bratislavskej Radosti. Tímy okolo Twisted a Headroom parties spojili pre tento večer sily a výsledkom ich úsilia bude nepochybne hudobne pestrý a kvalitný žúr.

Hlavným hosťom, na ktorom sme sa zhodli, sa stala stálica na našej scéne, Dj a producent Hu. Ak ho zatiaľ poznáte iba ako jedného z techno-nakladačov zo známej Standa partie, budete sa v tento večer môcť zoznámiť s jeho houseovým alter egom menom Atlas Groove.

Zaujímavé bude nepochybne počuť aj spojenie hudby týchto dvoch parties v podaní samotných rezidentov. Ambíciou oboch akcií je budovať si vlastnú tvár a tak sa môžeme tešiť na pestrú paletu zvukov.

O rozbeh večera sa postará v tomto smere už ostrieľaný zástupca Twisted partie Samoo, ktorý na úvod rozbalí svoje mašinky aby z nich vyždímal minimum..teda, aby sme si rozumeli – maximum – ale v minimal štýle. Po ňom opraty večera preberie Headroom dvojica SouTHboy & Cimy, aby zmesou deep a tech pripravili pôdu pre samotného headlinera.

Záver zabezpečí druhý zástupca Twisted – Nasty Noise. Pre jeho typický electro sound to bude tá najlepšia doba, kedy už nestačí len počúvať a mnúť si bradu. To sa bude tancovať!

Časový lineup tu:
21:00 – 23:00 – Samoo
23:00 – 00:30 – Southboy & Cimy
00:30 – 02:30 – HU aka Atlas Groove
02:30 – end – Nasty Noise

Málo? Baby majú vstup free, priehľadný trik, vieme, ale profitovať z toho budeme určite všetci. Teda, všetci čo prídu, samozrejme…

Twisted meets Headroom
20.07.2012
Radost- Obchodna 48/Bratislava
HU (standa/backstage)
Southboy&Cimy
Nasty Noise
Samoo
Entry: 3€

Twisted 20072012.png

Zdroj: Twisted
Publikoval: Redakcia GREGI.NET