Hviezda ARMADA MUSIC na EDMANII 2015: DAVID GRAVELL.

V piatok 18. decembra sústredí vydavateľstvo Armada Music svoje sily do Trenčína. Na akcii EDMania & Armada Night vystúpia štyria producenti, ktorých songy vyšli práve pod hlavičkou Arminovho vydavateľstva. Ďalším, ktorého vám predstavíme je Holanďan – David Gravell.

David Gravell

Čo sa Davida Gravella týka, noc naňho volá. A povieme vám, on odpovedá! Po jednej solídnej produkcii za druhou, ohuruje davy okolo celého sveta svojím unikátnym hudobným prevedením. Jeho zvuky už nie sú iba sample v setoch W&W a Armina van Burena. Dnes už svet elektronickej tanečnej hudby ihneď rozpozná zvuk Gravella a dobrá správa je, že tam odkiaľ to prišlo, je ešte stále, z čoho ťažiť. Po tom, ako prerazil v roku 2014, patrí rok 2015 Davidovi Gravellovi.

Poháňaný neúprosnou energiou a otvorený rozličným štýlom, netrvalo dlho, kým bol talent tohto štúdiového mága so sídlom v Amsterdame, objavený hviezdami labelu Mainstage Music – W&W. Ukázalo sa, že rok 2013 bol rokom príležitostí pre Davida. Po tom, ako prispel nahrávkou „Fire Away“ do MainStage Vol.1 od W&W, si uistil pozíciu následným sólo releaseom, všezdrvujúceho „Bulldozer“. Tvrdá podpora jeho partnerov z branže, dokonca aj v samotnom Essential Mix na BBC1 rádio v podaní Armin van Buurena, priniesla tomuto mladému talentu mnohé nové cesty za úspechmi.

dg_arm

S bystrým uchom pre fúziu a zručnosťami vo veľkých sálach v jeho rukáve, je David Gravell meno, ktoré si nikto nesmie nechať ujsť v roku 2015. Zvábení Davidovým energickým prevedením electra, trance a house, mená ako Audien, Mark Sixma & Jerome Isma Ae, Andy Moor, Bobina a Andain, mali za povinnosť priniesť vlnu remixov.

Po peckách ako „Megatron“, „Timebomb“, „Supernova“ a „The Last of Us“ nám teraz prináša „It’s In Your Heart“. Zožal veľkú podporu Armin van Buurena, Hardwella, W&W, Andrew Rayela, Dash Berlin a Portera Robinsona, ale takisto si vyslúžil množstvo vystúpení, ktoré zahŕňajú Ultra Miami, Electronic Family, A State of Trance 650 v Utrechte, 700 v Sydney a 719 na Ibize, Summerfestival, Sunburn Tour a Creamfields, môžeme s istotou povedať, že David Gravell v budúcnosti toho ešte veľa prinesie.

My vám exkluzívne Davida Gravella prinášame do Trenčína, kde vystúpi na ARMADA stagei už 18. decembra. Buďte pri tom a kupujte lístky v predpredaji na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/4933/edmania-2015

Viac info o akcii: https://bit.ly/EDMANIA_EVENT

edmania_1600x1600

Zdroj: EDMANIA