Turné finských Alexander in Paris začína na Slovensku!

Folková jemnosť, špecifická finská melanchálie a tá správna gitarová gradácia. To je kapela ALEXANDER IN PARIS, ktorá patrí sice k menej známym kapelám fínskej rockovej scény, ale ak  im zápal vydrží, je jasné, že v budúcnosti o nich budeme ešte veľa počuť.

A to poriadne nahlas! Formácia s Kristianom Ikkom za mikrofónom dokáže dobre čarovať s atmosférou, hladkať na duši a pritom Vás svojimi skladbami nenudiť. Ako to ALEXANDER IN PARIS šlape naživo, sa môžete presvedčiť už v januári. Kapela vyráža na turné, v rámci ktorého navštíví ako Českú republiku, tak aj Slovensko! Akcie zaisťuje agentúra Black Cloud Picture.

Prvá zastávka je v pláne už 1. januára, kedy muzikanti dorazia do Košíc. Následne sa budú presúvať po mestách Banská Bystrica, Trnava a Martin. Následne sa kapela presunie do Českej republiky, a to rovno do hlavného mesta – do pražského klubu U Lažanských.  Posledná možnosť, kde budete môcť ALEXANDER IN PARIS podporiť, bude v klube Watt v Plzni. Potom sa už kapela presuniee do Nemecka.

TURNÉ:
2.1- Kosice (SK) @Tabačka
3.1- Banska Bystrica (SK) @Cult Club
4.1- Trnava (SK) @Radio Bunker-15.00
4.1- Trnava (SK) @Art Klub
5.1- Martin (SK) @Mestska Scena
6.1- Prague (CZ) @U Lažanských
7.1- Plzen (CZ) @Watt
8.1- Berlin (D) @tba

ALEXANDER IN PARIShttps://www.facebook.com/Alexanderinparis
BLACK CLOUD PICTUREwww.blackcloudpicture.com

plagat alexander in paris

Zdroj: Slavomír Siska