Tuning zraz Svidník venoval detským pacientom elektrickú odsávačku!

Konateľ spoločnosti GRAND STUDIO, s.r.o. Ľubomír Sluk, konateľ spoločnosti TUNING ZRAZ, s.r.o. Mareka Biskup a Miss TUNING 2011 Gabriela Čičvarová odovzdali do rúk primára detského oddelenia Nemocnice arm. gen. L. Svobodu, n. o. vo Svidníku Viliama Revického a riaditeľa nemocnice Petra Petruša elektrickú odsávačku MEVACS M20 predstavujúcu novú prístrojovú generáciu. Vďaka jednoduchému riadeniu mikroprocesorom nachádza široké použitie v chirurgii, neurochirurgii, plastickej chirurgii, gynekológii, pri drenáži hrudníka, na oddeleniach ARO-JIS, ako aj pri odsávaní z dýchacích ciest.

Tuning

„Hoci sa táto odsávačka dá využiť na rôznych oddeleniach, rozhodli sme sa pokračovať v tradícií, ktorú sme začali pred dvoma rokmi a venujeme ju detskému oddeleniu. Môžem vám sľúbiť, že aj o rok budeme myslieť na vašich malých pacientov a pokúsime sa vyzbierať opäť nejakú zaujímavú sumu, vďaka ktorej vám pomôžeme pri zakúpení ďalšieho potrebného prístroja,“ prihovoril sa personálu detského oddelenia Ľ. Sluk.

Tuning

Pripomenieme, že verejná zbierka sa konala v rámci súťaže Miss TUNING 2011 a zapojilo sa do nej všetkých deväť finalistiek. Pred finálovým vrcholom bola vyhlásená súťaž o titul Miss TUNING Sympatia. O jeho majiteľke rozhodli návštevníci zrazu poukázaním dobrovoľnej hotovosti „na účet“ ktorejkoľvek z mladých krások. S najvyššou sumu sa spomedzi motoristických nadšencov vrátila Lenka Záletová a spolu sa dievčatám podarilo vyzbierať 700 €.

Tuning

„Pred dvoma rokmi sme darovali pulzný oximeter a pred rokom inhalátor na cielenú liečbu dýchacích ciest, pričom sme vychádzali z toho, čo práve na oddelení potrebovali. Tento rok sme vyzbierali rekordnú sumu, vďaka ktorej sme mohli zakúpiť elektrickú odsávačku. V mene organizátorov sa chcem teda poďakovať všetkým účastníkom zrazu, ktorí prispeli na zbierku, lebo práve vďaka ich veľkorysosti sme mohli pomôcť pacientom detského oddelenia k ich skorému uzdraveniu,“ zdôraznil M. Biskup.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Martin Kundrik
Publikoval: Redakcia GREGI.NET