Transform Today: Prievidzu rozprúdil Puding Pani Elvisovej s netradičným umením.

Svoju viac ako mesačnú koncertnú šnúru ukončil Puding Pani Elvisovej akciou v Prievidzi, na ktorej svojej povesti najlepšej koncertnej kapely Slovenska rozhodne nič dlžný neostal.

Okrem obľúbených hitov nechýbali tri zatiaľ nepomenované hudobné novinky, ale ani graffiti či fotokútik vytvorený z lepiacej pásky!

IMG_3323

Turné po šiestich slovenských mestách uzavrel Puding Pani Elvisovej 21. februára vo vypredanom prievidzskom Element Clube spolu s ďalšími umelcami zapojenými do projektu Transform Today. Pod týmto heslom svojimi live vystúpeniami akciu ozvláštnila aj mladá dizajnérka Misha Chmelíčková a jeden z najrenomovanejších slovenských graffiti umelcov Animo.

„V Prievidzi som vytvorila dielo Monolit, na ktorom sa mohol každý návštevník párty odfotiť. Vo výskoku sa tak na sekundu ocitol v inom vesmíre plnom geometrických predmetov a tento moment mohol zvečniť prostredníctvom fotoaparátu,“ hovorí multiumelkyňa Misha, ktorá dielo na stenu klubu „namaľovala“ lepiacou páskou technikou zvanou tape drawing. Koncert už tradične skvelých PPE okrem toho okorenila svojimi geometrickými obrázkami aj ako VJka.

IMG_3500

Animo počas prievidzskej párty vytvoril veľkú grafiku City life. „Odkaz tohto diela hovorí o jedinečnosti. Každý z nás je totiž výnimočný, aj keď v meste občas žijeme stratení vo veľkej mase ostatných ľudí,“ vysvetľuje streetartista známy maľbami originálnych postavičiek.

Po predskokanovi DJ Stroonovi sa o prekvapenie večera postaral samotný Puding Pani Elvisovej, ktorý v rámci takmer dvojhodinovej show odohral nielen svoje najväčšie hity, ale aj tri nové tracky zo zatiaľ nevydaného albumu. „Názvy zatiaľ majú len pracovné,“ prezradila speváčka Slivka. Burácajúcemu publiku to však nevadilo ani v najmenšom a na prasknutie plný klub všetky novinky ocenil búrlivým potleskom.

IMG_3510

Zaujíma vás viac? Informácie o projekte Transform Today nájdete na interaktívnej microsite www.transformtoday.sk.

Zdroj: Transform Today