Transform Today: Pod Tatry zavítal Puding Pani Elvisovej aj netradičné umenie.

Deň po sviatku zamilovaných sa Poprad rozprúdil akciou, na ktorej PPE svojej povesti najlepšej koncertnej kapely Slovenska rozhodne nič dlžní neostali. 

Okrem obľúbených hitov nechýbali tri zatiaľ nepomenované hudobné novinky, ale ani graffiti či originálne poňatie Tatier namaľované lepiacou páskou!

IMG_3034

Predposledný koncert svojej mesačnej šnúry po celom Slovensku odohral Puding Pani Elvisovej 15. februára vo vypredanom popradskom klube Rockfabric spolu s ďalšími umelcami zapojenými do projektu Transform Today.

Pod týmto heslom svojimi live vystúpeniami akciu ozvláštnila aj mladá dizajnérka Misha Chmelíčková a jeden z najrenomovanejších slovenských graffiti umelcov Animo.

IMG_2976

Urbanizmus a priemysel, no zároveň krásu prírody a mystickosť Tatier, to všetko zvečnila multiumelkyňa Misha na stenu klubu lepiacou páskou technikou zvanou tape drawing.

Málokto to vie, no pri jednom z tatranských kúpalísk sa zjavuje aj zobrazený farebný plameniak. A zjavuje sa tam už roky, vždy tomu, kto sa nechtiac napije vody z bazéna,“  usmieva sa tajomne autorka, ktorá koncert už tradične skvelých PPE okorenila svojimi geometrickými obrázkami aj ako VJka.

IMG_2957

Animo svoje popradské vystúpenie tiež poňal „site-specific“ a počas party vytvoril veľkú grafiku, ktorá názvom „Mystical Rock Babe“ dokonale zapadla do priestoru zaplneného klubu. „Je to nový, zvláštny pocit tvoriť pred publikom. S myšlienkou kráčať s otvorenou mysľou a meniť svoju budúcnosť sa však plne stotožňujem,“ konštatuje streetartista známy maľbami originálnych postavičiek.

Po predskokanovi DJ Stroonovi sa o prekvapenie večera postaral samotný Puding Pani Elvisovej, ktorý v rámci takmer dvojhodinovej show odohral nielen svoje najväčšie hity, ale aj tri nové tracky zo zatiaľ nevydaného albumu.

IMG_2265

Názvy zatiaľ majú len pracovné,“ prezradila speváčka Slivka. Burácajúcemu publiku to však nevadilo ani v najmenšom a na prasknutie plný klub všetky novinky ocenil búrlivým potleskom.

Nenechajte si ujsť posledný zo šnúry eventov Transform Today už v piatok 21. februára v Prievidzi! Viac informácií nájdete na interaktívnej microsite www.transformtoday.sk

Zdroj: Transform Today