TOTALLY NOTHIN (si) nasadzuje Korunu z trní. A v novom klipe rapuje Run Run Run.

Totally Nothin je umelecké meno, o ktorom ešte iste budeme počuť. Mladý český rapper a talentovaný hudobný producent, ktorý sa žánrovo pohybuje na pomedzí alternatívneho rapu a punk-rapu, na seba upútal pozornosť živelnými live shows, debutovým EP Pro ty, co to chápou vydaným na začiatku júna tohto roka i klipmi so sugestívnou estetikou. Jeho rastúca fanúšikovská základňa naznačuje, že má potenciál byť hlasom časti svojej generácie a potvrdzuje to aj jeho druhé EP Koruna z trní, ktoré vydáva Supraphon. Novinku sprevádza klip k úvodnej skladbe Run Run Run.

„Run Run Run opisuje neustálu potrebu pohybovať sa vpred, aj napriek nepriaznivým situáciám a životnému štýlu. Ďalej sa v ňom obhliadam na blízkych ľudí, ktorí nemali šancu alebo sa sami nechceli dostať zo dna – pomyselnej stoky spomínanej často v mojich textoch. Beriem to celé ako takú misiu, dokázať sám sebe a svojmu okoliu, že to ide aj bez toho, a vzhľadom k tomu, že sa skupina ľudí, ktorá sa dokáže prepojiť s mojou hudbou, rozrastá, cítim tak i väčšiu zodpovednosť nespadnúť sám späť dolu. To bol tiež dôvod, prečo som si Run Run Run vybral ako ‚klipovku‘, prostredníctvom ktorej chcem poslať jasné posolstvo do sveta,“ komentuje Totally svoj nový singel a klip.

Jeho koncept, scenár i réžiu mal pod palcom Tobias Petschenka, ktorý ho poskladal z prestrihov melancholickej jesennej prírody a trikov skupiny bikerov Chill Ride natočených v bmx hale. „Práve silu a spontánnosť, s ktorou mám chuť sa hnať stále vpred, skvele vystihuje vibe rýchlosti a adrenalínu v podaní bikerov v kombinácii s bouncy zvukom skladby. Posledná lokácia – umelo vytvorené búrkové nebo v interiéri je metaforou zlých vplyvov, ktoré zasahujú do môjho života,“ dodáva Totally.

Reflexia, úprimnosť a otvorenosť sú cenenými atribútmi a signifikantnými prvkami celej Totallyho tvorby, čo dokazuje jeho nové EP Koruna z trní. Oproti melancholickému EP debutu Pro ty, co to chápou je novinka pozitívnym krokom vpred a odrazom od najtemnejšej minulosti. Totally Nothin tak na Koruně z trní  nachádza rovnováhu medzi sebadeštruktívnym životným štýlom a potrebou vytvárať prostredie, ktoré dokáže nasmerovať ďalšie stratené duše späť na cestu a jeho samého uvoľní od vnútorných démonov. „Nech sú jazvy a koruna z trní tým jediným obhliadnutím za našimi temnými okamihmi, a zároveň pripomienkou, že sa môžu vždy vrátiť,“ dodáva.

Totally Nothin je mladý rapper z Južných Čiech, ktorý sa v hudobnej tvorbe venuje prevažne melancholickému opisovaniu svojich životných situácií. Celú svoju produkciu vníma už dlho ako pomyselný denník, do ktorého ukladá vlastné myšlienkové pochody a zážitky, a tým uvoľňuje tlak, ktorý v sebe cíti.  Má za sebou úspešné sólové shows vrátane vypredaných klubov v Juhočeskom kraji, množstvo predskakovania pred poprednými českými interpretmi (ako napríklad Rest, Calin, Sensey, Hugo Toxxx, Dorian…a ďalší) a tiež viacero featov (napr. Dorian, Grey256, Vercetti, Psycho Rhyme, Ceha…) 

Totally Nothin EP Koruna z Trní: https://lnk.to/TotallyNothinKorunaZTrniPR
Totally Nothin Instagram: https://www.instagram.com/totally_nothin/
Totally Nothin YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMbsEBylu3Cthux-mNu4EEg
Totally Nothin Facebook: https://www.facebook.com/totallynothin

Zdroj: TS