TOPFEST dvojnásobne väčší ako pred rokom!

Hudobný festival TOPFEST (27. – 29.6.) aj tento rok otvorí festivalové leto na Slovensku a okrem množstva kvalitných koncertných vystúpení a sprievodného programu pripravil ešte väčší areál ako pred rokom pri jeho premiére na piešťanskom letisku. Tento rok bude rozloha festivalu až 2 milióny metrov štvorcových!

Novinkou, ktorú najviac ocenia motorizovaní fanúšikovia festivalu bude veľkokapacitné parkovisko na betónovej pristávacej ploche letiska priamo v areáli festivalu, ďalšie parkovisko bude ponúkať možnosť stanovať hneď vedľa svojho auta a chýbať nebude ani možnosť parkovania v stanovom mestečku. Za symbolické 1€ dostane každý majiteľ vozidla nálepku Topfest, ktorá mu poslúži ako doklad pri vchádzaní a vychádzaní z festivalového areálu.

Prvýkrát v histórii museli organizátori riešiť aj parkovacie plochy pre autobusy, keďže z takmer celej Východnej Európy sa hlásia zájazdy fanúšikov Iron Maiden, ktoré pricestujú vlastnými autobusmi.

Organizátor Dušan Drobný: „Napriek vysokopozitívnym ohlasom minuloročného usporiadania festivalu snažili sme sa aj tento rok niektoré logistické prvky ešte vylepšiť, takže verím, že nové kvalitné parkovacie plochy priamo v areáli tomu napomôžu podobne ako ďalšie možnosti na vyžitie aj mimo všetkých troch hudobných pódií.“

Pre tých, ktorí pricestujú hromadnou dopravou bude od štvrtka do nedele opäť pripravená kyvadlová doprava s trasou: Žel.stanica – Kocka – Stanové mestečko, druhá trasa povedie priamo do areálu festivalu. Cestovné bude mať opäť symbolickú hodnotu 0,7 €.

Samozrejmosťou pre všetkých návštevníkov TOPFESTu bude aj tento rok internetové wifi pripojenie zadarmo v celom areáli festivalu, samotné heslo bude dostupné v infopokladniach.

Kompletnú zostavu účinkujúcich, program jednotlivých koncertov, ale hlavne všetky potrebné informácie nájdu návštevníci na webe festivalu www.topfest.sk alebo viac info aj na https://www.facebook.com/topfest.sk

Zdroj: Agentúra DUNA