Timeless: Piatok Dj Martini do Púchova.

Piatková party s podtitulom „Česko-slovenská“ sa uskutoční v dobre známom priestore bývalej Shaky.

Prečo bývalej? Trocha nečakane alebo aj očakávane sa zmenili posty prevádzkovateľa a tak klub dostal nový názov Steel. S ním priniesol nový zvuk s úplne novým svetelným parkom. Nový design má aj časť klubu, ktorý len dodal na pocite pohybu vpred. Klub beží v multižánrovom formáte už zopár týždňov. Tento piatok sa do tohto priestoru opäť po polroku vráti alternatívnejší sound v rozmedzí tech-house a progressive house. Postará sa o to, širokému okoliu Považia či Moravy známa, šestica djov. Presná polovica dorazí spoza rieky Moravy.

Svoju premiéru v klube si odkrúti Moravák Petr Charvat.Z toho istého miesta s ním pricestuje milovník tvrdšieho soundu David Steiniger. Hlavným hosťom je dj a kamarát, ktorý púchovské publikum pozná veľmi dobre. Po dlhom čase ku nám zavíta obľúbený predstaviteľ JZD Promotion dj Martini.

Slovensku časť line up tvorí Libor Fiala, ktorý je dvojička k Davidovi Steinigerovi. V Steel clube sa predstavia v plnej sile pod známym pseudonymom Freshboys djs.

Domácu časť lineup-u budú hájiť ešte Johnny s čoraz techhouseovejším zvukom. Tím druhým je ten, čo to opäť pácha a organizuje Cimy. Jeho sound v piatok večer je v hladine 125bpm. Vstup je prispôsobený podľa toho ako budete meškať. Do 23hodiny sa dostanete za symbolické 2eura. Po tejto hodine si treba pripraviť o euro viac. My sme pre vás v klube opäť pripravili dj stage s dvoma lasermi, zaujímavou projekciou a spomínaným novým zvukom. Príďte vyskúšať. Začíname hodinu po ôsmej…

TIMELESS
house music all night long
14.6.2013 / PIATOK
Steel club (exShaka) / Púchov
Začiatok: 21:00hod
Vstupné: do 23hod -> 2eur po 23hod -> 3eur
MARTINI / JZD Promotion
FRESHBOYS / David Steiniger & Libor Fiala
CIMY / Headroom
JOHNNY / PU
PETR CHARVAT / CZ
fb event: https://www.facebook.com/events/100316066845178
www.jzdpromotion.cz

www.soundcloud.com/martin-martini

www.mixcloud.com/david-steiniger

www.mixcloud.com/liborfiala

www.mixcloud.com/djcimy

Zdroj: Timeless