Hausovačka v Empire clube!

Kto hľadá v piatok house je na dobrej adrese. Empire klub ma pre vás pripravenú akciu Timeless, ktorá už do klubu house priniesla zopár krát. Inak tomu nebude ani teraz servírovať ho budú traja hostia.

Nie je Empire ako Empire platí pri našom hlavnom hosťovi úplne do bodky. Androgyn je dj pochádzajúci z Levíc. Je dobre známy ako rezident party Device, ktorá stále zvyšuje svoju známku kvality. Prečo ju spomíname hneď objasníme. Device sa odohráva v klube Empire, no samotný jej organizátor sa u nás predstaví po prvýkrát. Nechápete? Vysvetlíme…

Androgyn organizuje svoju party v domácom prostredí, kde sa nachádza klub s rovnakým názvom. Nám do koncepcie zapadol úplne do bodky. Hrá už nejaký ten rok a počas nich sa dostal do bookingu Legendary Villains. Za gramcami sa tak predstavil na kvalitných akciách pod záštitou Soulful Control či spomínaných Legendary Villains. Aktuálne je residentom techhouseovej Device party a akcie Mirage, ktorá sa nesie viac v štýle techna. Support počas večera mu budú robiť dvaja djs z Považia, ktorých ste v Empire už stretnúť mohli. Johnny aj Cimy sa opäť radi vracajú a môžu tak ukázať čo nové po hudobnej stránke majú. Útulný klub v centre Bratislavy sa rozoznie prvými beatmi o 21hodine.

Zdroj: Empire