Till Lindemann v Praze představí svůj solový projekt. Jeho show bude plná hororových scén a je do 18 let nepřístupná.

Zpěvák skupiny Rammstein Till Lindemann připravil na podzim několik překvapení před nadcházejícím turné, které odstartuje 8. 11. v německém Leipzigu – vydal  nový klip, který co nevidět bude následovat také album. V Praze se Lindemann se svou nepřehlédnutelnou show v rámci turné představí 22. 11. v TipSport Aréně na pražském Výstavišti v Holešovicích. Jeho show je mládeži do 18 let nepřístupná.

Pokud jste nestihli nedávný koncert Rammstein a zároveň se vám nechce čekat na jejich další v roce 2024, můžete vidět frontmana Tilla Lindemanna se solovým projektem. Charismatický, kontroverzní hudebník a textař letos oslavil životní jubileum a ve svých 60 letech ohlásil vydání sólového alba.  Tentokrát se opravdu jedná o sólové album a to i bez Petra Tägtgrena, který byl výraznou hudební silou předcházejících dvou alb. Till informaci uvedl do světa krvavým videoklipem k titulnímu songu Zunge a nedávnopředstavil klip, ve kterém spojil skladby Lecker, Nass a Sweiss

Zunge: https://www.youtube.com/watch?v=1fWproMSKGY

Till Lindemann na novém materiálu spolupracuje s vícero hudebníky. Lecke a Nass napsal berlínský producent Daniel Karelly, o Sweiss se postaral  producentSky Van Hoff, který se v minulosti podílel na skladbách Ich Hasse Kinder a několika skladbách samotných Rammstein jako například Deutschland nebo Zeit

NSL: https://www.youtube.com/watch?v=83_ekgZ13AY

Všechny novinky předvede frontman Rammstein na letošním evropském turné, které obsahuje 24 koncertů v 13 státech. Jeho součástí bude bude 22. 11. Praha a následně se přesune na sousední Slovensko, kde vystoupí 24. 11. v bratislavské NTC Aréně a představí speciální úpravy hitů, fascinující projekce, pyro efekty a neotřelý stage design. Na playlistu by neměly chybet skladby jako Ich hasse Kinder, Steh’ Auf, Platz Eins anebo Praise Abort.

„Show Tilla Lindemanna přivezou čtyři kamiony a dva nightlinery. Celý jeho tým tvoří přes padesát lidí od techniků, produkce, zvukařů, osvětlovačů a odborníků na pyro efekty, kterých je show plná. Určitě se máte na co těšit!“ dodává zástupce organizátora společnosti Ticketmedia a zve tak fanoušky na koncert.

Pořadatelé zárověň žádají návštěvníky koncertu, aby si na koncert přinesli občanské průkazy / pasy, které se budou z důvodu zákazu vstupu mladistvím kontrolovány pořadatelskou službou. Zároveň apelují, že přilehlé okolí haly prochází rozsáhlými stavebními úpravami a z tohoto důvodu doporučují maximálně využít spojení MHD.

Vstupenky na pražský a bratislavský koncert:
22.11.2023 FORTUNA/Tipsport Arena Praha – https://www.ticketportal.cz/event/TILL-LINDEMANN
24.11.2023 NTC Aréna Bratislava – https://ticketmedia.sk/performance/952/TILL-LINDEMANN

Zdroj: TS