Till Lindemann odstartoval evropské turné a již ve středu 22.11. se představí v pražské Fortuna aréně.

Fanoušci kapely Rammstein si mohou zkrátit čekání na jarní koncerty kapely, které se budou v Praze konat. Leader kapely Till Lindemann vystoupí již 22.11. v Praze po té, co 8. 11. odstartoval evropské turné svého solového projektu v Lipsku. Představí na něm své novinky z právě vycházejícího alba Zunge.

Z Lindemanna spadla zátěž v podobě obvinění ze sexuálního napadení a vypovídá o tom jak nasazení, které na koncertech předvádí, tak jeho videoklipy, kde znovu provokuje, jak je mu dobrým zvykem. Po nedávno vydaném klipu Zunge, je venku další, který čerpá inspiraci od nacistické filmařky Leni Reifenstahlové, autorky filmu Olympia o olympijských hrách v Berlíně v roce 1936.

Pražský koncert nabídne hned dvě předkapely a to Phantom Vision a Aesthetic Perfection. Brány pražské Fortuna arény se otevřou v 18:00 a první kytarové rify se rozezní ve 20:00. Pořadatelé vyzívají návštěvníky, aby z důvodu stavebních prací v okolí arény primárně využili dopravu MHD. Zároveň díky zákazu vstupu do 18 let, je nutné mít sebou průkaz totožnosti.

Koncert se již blíží svému vyprodání. Vstupenky jsou nyní v prodeji jak on-line, tak budou i na místě v den koncertu. Pokud by však někdo nestihl pražský koncert, stále se může podívat do Bratislavy, kde tour pokračuje již 24. 11. v NTC aréně.

Vstupenky na koncert Tilla Lindemanna jsou stále v prodeji:
22.11.2023 FORTUNA/Tipsport Arena Praha – https://www.ticketportal.cz/event/TILL-LINDEMANN
24.11.2023 NTC Aréna Bratislava – https://ticketmedia.sk/performance/952/TILL-LINDEMANN

Zdroj: TS