Till Lindemann odštartoval európske turné, provokatívnu show predvedie 24. novembra v NTC Aréne v Bratislave!

Fanúšikovia sa konečne dočkali! Líder skupiny Rammstein Till Lindemann odštartoval európske turné! Predstaví na ňom čerstvo vydaný tretí album svojej sólovej kariéry, ktorá sa začala v roku 2015. Album nesie názov Zunge – Jazyk a avizoval ho pilotný singel a krvavý klip rovnakého názvu. Charizmatický Till Lindemann predvedie svoju provokatívnu show aj na Slovensku. Mládeži do 18 rokov neprístupný koncert odpáli 24. novembra 2023 v NTC Aréne v Bratislave. Organizátor zverejňuje časový harmonogram koncertu s dvoma predkapelami!

Ani po obvineniach zo sexuálnych napadnutí, ktoré pre nedostatok dôkazov nepotvrdili, nepoľavuje Till Lindemann v provokáciách. Spevák, poet, a skladateľ vydal nový album Zunge a z neho zverejnil ďalší provokatívny klip Sport Frei. V novinke nešetrí sexuálnymi narážkami, aj keď sa zdá, že skladba je celá o športe. Čiernobiely videoklip čerpá inšpiráciu od nacistickej filmárky Leni Riefenstahlovej, autorky filmu Olympia o olympijských hrách v Berlíne v roku 1936.

Rovnako titulná skladba albumu s názvom Zunge má šokujúci klip, ktorý sa nakrúcal ešte v roku 2021. O réžiu sa postarala poľsko-nemecká umelkyňa Anna Kott, ktorá je známa obrazmi, kresbami a fotografiami. Tá po konzultácii s Tillom angažovala do klipu ruskú herečku Aglaju Tarasovu.

Novinky predvedie charizmatický rocker na tohtoročnom európskom turné, ktoré odštartoval v nemeckom Lipsku. Do Bratislavy pricestuje Till Lindemann 24. novembra na štyroch kamiónoch a v dvoch obytných autobusoch. Jeho sprievod zahŕňa 50 ľudí, ktorí sa dokonale starajú o bezpečnosť a organizáciu koncertu. Líder Rammsteinu predvedie na koncerte skladby z albumov Skills in Pills a F & M, na ktorých spolupracoval ešte Petrom Tägtgrenom. Nebudú chýbať piesne z nového albumu, špeciálne úpravy hitov a experimentálne hudobné nápady.

Keď chcete zažiť lídra Rammsteinu Tilla Lindemanna v  akcii a s vlastnou tvorbou, máte jedinečnú príležitosť. Talentovaný nemecký umelec predvedie fascinujúce videoprojekcie a prekvapujúce pyrotechnické efekty. Hudobník inscenuje naživo svoje skladby dramaticky, provokatívne až šokujúco. Upozorňujeme preto, že koncert je určený osobám starším ako 18 rokov,“ vysvetľuje organizátor akcie spoločnosť Ticketmedia 

Organizátor Ticketmedia zároveň zverejňuje časový harmonogram koncertu.  samotný Till Lindemann vystúpi o 20:30 hodine. Vstupenky na koncert sú v predaji:

22.11.2023 FORTUNA/Tipsport Arena Praha – https://www.ticketportal.cz/event/TILL-LINDEMANN
24.11.2023 NTC Aréna Bratislava – https://ticketmedia.sk/performance/1393/TILL-LINDEMANN

Časový harmonogram koncertu
18:00 – Otvorenie haly pre verejnosť
19:30 – Koncert Phantom Vision 
20:00 – Koncert Aesthetic Perfection   
20:30 – Koncert Till Lindemann Band 
22:00 – Koniec koncertu

Zdroj: NK Factory