Thomas Puskailer pripravuje hudobnú komédiu „Slovak Showbiz For Beginners“!

Spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer pripravuje v hudobnú komédiu „Slovak Showbiz For Beginners“! Spoločne s kolegom Martinom Madejom divákom vysvetlia ako sa stať celebritou na Slovensku.

Paródia o hľadaní slávy  objasní publiku satirickou formou  pomery v slovenskom šoubiznise a zároveň vtipne odkryje to, čo sa deje „za oponou“.  Scenár a réžiu komédie „Slovak Showbiz for Beginners“ má na starosti niekoľkokrát ocenený Eduard Kudláč. Autorom hudby je úspešný skladateľ Slavo Solovíc. Ak si myslíte, že stať sa Slovenskou celebritou je jednoduché, „Slovak Showbiz For Beginners“ vás presvedčí o opaku!

3_zdroj Michal Petrik

Akčný spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer opäť prichádza s novinkou! Už čoskoro sa predstaví v jedinečnej hudobnej komédii s názvom „Slovak Showbiz For Beginners“! Ostrieľaný tandem Thomas Puskailer a Martin Madej divákom názorne vysvetlia ako stať na Slovensku celebritou. Paródia o hľadaní slávy „Slovak Showbiz For Beginners vysvetlí publiku satirickou formou  pomery v slovenskom šoubiznise a zároveň vtipne odkryje to, čo sa deje „za oponou“.

„Predstavenie Slovak Showbiz For Beginners je originálne hlavne svojou formou. Je to talkshow, divadlo a zároveň aj koncert. Divákom ozrejmíme ako slovenský šoubiznis funguje a aké sú v ňom pravidlá. Tu totiž nestačí mať len talent, tu ho dokonca ani nemusíte mať.“ Vysvetlil s úsmevom Thomas Puskailer.

Scenár a réžiu hudobnej komédie „Slovak Showbiz for Beginners“ má na starosti viackkrát ocenený Eduard Kudláč. Autorom hudby je úspešný skladateľ Slavo Solovíc. Thomas Puskailer sa predstaví v úlohe speváka prichádzajúceho hľadať slávu na Slovensku a  Martin Madej ako spevák a producent  „za vodou“. Spoločne počas šou divákom názorne vysvetlia ako sa dá rýchlo a zaručene stať slovenskou hviezdou.

„Vidím, že deti aj dospelí na mňa a Martina pozitívne reagujú, preto som chcel opäť urobiť niečo dostupné pre mladých aj dospelých. Nové a originálne predstavenie, na ktorom sa ľudia pobavia. Preto som sa na odporúčanie kolegov spojil s Eduardom Kudláčom a on ponuku na spoluprácu prijal, z čoho mám veľkú radosť. Ja do tohto projektu vstupujem aj ako producent, čo je pre mňa veľká výzva.“ Doplnil vždy dobre naladený Thomas Puskailer.

2_zdroj Michal Petrik

Thomas Puskailer a Martin Madej pod taktovkou Eduarda Kudláča aj napriek vyťaženosti intenzívne pracujú na „Slovak Showbiz for Beginners“ od marca 2014 a už tvrdo skúšajú na „generálkach“. O tom, či sa v originálnej šou podarí naučiť začínajúceho speváka správať a tak, ako sa na pravú slovenskú celebritu patrí, sa príďte presvedčiť na vlastné oči! Prvá predpremiéra bude 9. novembra v Kultúrnom dome v Bošanoch a vstupenky na ňu získate prostredníctvom siete Ticketportal alebo priamo v Kultúrnom dome v Bošany. Ďalšie termíny a informácie získate na stránke www.slovakshowbiz.sk alebo https://www.facebook.com/pages/Slovak-Showbiz-For-Beginners/847579888609869?sk=timeline.

plagat1_SHOWBIZ

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrík