Thomas Puskailer preskočil s novým singlom v televíznej hitparáde Česka a Slovenska Justina Biebera! 

Akčný spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer má na konte ďalší úspech! V najprestížnejšej televíznej hitparáde Česka a Slovenska „Očko Chart“ preskočil Justina Biebera! Jeho skladba „Live For The Moment“ je aktuálne na 3. mieste!

Sympaťák Thomas navyše štartuje náročnú jeseň, vyráža na dve turné naraz! Počas celého októbra a polovice novembra bude predpoludním v rámci „Eco Mobility Tour“ spievať deťom a večer bude s paródiou na talkshow „Slovak SHOWBIZ For Beginners“ zabávať dospelých divákov. Šarmantný Thomas Puskailer sa na fanúšikov všetkých vekových kategórií veľmi teší a  turné sa už nevie dočkať!

Šarmantný muzikálový herec a spevák Thomas Puskailer má na konte ďalší úspech. V najprestížnejšej televíznej hitparáde v Česku a na Slovensku „Očko Chart“ preskočil s novým singlom aj hviezdneho Justina Biebera! Pieseň „Live For The Moment“ je aktuálne na 3. mieste! Akčný Thomas navyše štartuje mimoriadne náročnú jeseň. Je taký žiadaný, že v októbri a v novembri ide na dve turné naraz! Paródia „Slovak SHOWBIZ For Beginners“ s hudbou Slavomíra Solovica a v réžii Eduarda Kudláča,  je úspešná a chcú ju hrať divadlá v rôznych mestách.

„Po tom, čo šou dostala stále angažmá v Divadle Nová scéna v Bratislave, čo je samo o sebe veľký úspech, prejavili o ňu záujem aj iné divadlá. Napríklad Divadlo Andreja Bagara v Nitre. Rozhodli sme sa preto urobiť turné po Slovensku. Diváci sa môžu tešiť na paródiu o hľadaní slávy, ktorá satirickou formou objasňuje pomery v slovenskom šoubiznise a zároveň vtipne odkryje to, čo sa deje „za oponou“. Naše predstavenie o tom, ako sa stať celebritou na Slovensku, sa ľuďom zatiaľ páči,“ teší sa vždy usmiaty producent šou Thomas Puskailer. 

Bratislava, Lozorno, Stropkov, Humenné a Nitra. V týchto mestách uvidia diváci vtipnú šou „Slovak SHOWBIZ For Beginners“. Thomas v nej hviezdi spolu s Martinom Madejom. Parodickou formou fanúšikom vysvetlia ako sa stať celebritou a priblížia im zákulisné pomery v slovenskom šoubiznise. Mladí  umelci sú však nielen vtipní, ale chcú šíriť i dôležité a vážne posolstvá. Obaja účinkujú aj v „Eco Mobility Tour“, na ktorú vyrážajú paralelne so šou. Je to vlastne druhé kolo výchovných koncertov v rámci ekologického turné pre žiakov.

„Zatiaľ sa naše zábavné, interaktívne eko-predstavenia školákom páčili, tak dúfam, že to bude rovnaké aj v ďalších mestách. V tejto časti turné ich navštívime 15. Našim cieľom je ukázať deťom, že sa dá žiť aj v súlade so životným prostredím, naučiť ich o mobilite v mestách a ako chrániť našu krásnu planétu,“ dodáva zanietený ochranca prírody Thomas Puskailer.  

Thomas Puskailer a Martin Madej budú na turné vyše mesiaca. Pre oboch je to náročné fyzicky aj psychicky, im to však neprekáža.

„Som umelec a byť na cestách k tomu patrí. Teším sa a vychutnám si to. Kondíciu si budem udržiavať v hotelovom fitnescentre, beriem si yoga podložku, vždy nosím so sebou aj topánky na beh. Súčasťou našich turné je vždy i šport a niečo dobrodružné. Naposledy sme boli v ľanovom parku, v jaskyni a na eko-elektrobicykli. Určite si aj tentoraz doprajeme niečo podobné,“ vysvetľuje akčný Thomas Puskailer.

Turné „Slovak SHOWBIZ For Beginners“ štartuje 2.10. v Bratislave a ďalšia časť Eco MOBILITY Tour 5.10. v Považskej Bystrici. Viac informácií o „Slovak SHOWBIZ For Beginners“ nájdete na  www.slovakshowbiz.sk/program. Lístky si môžte zakúpiť na www.ticketportal.sk alebo priamo v miestnych pokladniach. Na „Eco MOBILITY Tour“ sa môžu hlásiť školy z celého Slovenska. Podrobnosti o objednávaní sa dozviete na  www.ecotour.sk.

Slovak SHOWBIZ For Beginners
02.10.2015 Bratislava Divadlo Nová scéna
25.10.2015 Lozorno Centrum Kultúry
30.10.2015 Stropkov Divadelná sála kultúrneho strediska 31.10.2015 Humenné Hotel Ali Baba
28.11.2015 Bratislava Divadlo Nová scéna
04.12.2015 Nitra Divadlo Andreja Bagara

Eco MOBILITY Tour
05.10.2015 Považská Bystrica
06.10.2015 Modra
07.10.2015 Nové Mesto Nad Váhom
08.10.2015 Dubnica Nad Váhom
09.10.2015 Pezinok
19.10.2015 Oravské Veselé
20.10.2015 Bytča
21.10.2015 Čadca
22.10.2015 Kysucké Nové Mesto
23.10.2015 Námestovo

Zdroj: Propaganda House s.r.o.