Thomas Puskailer má nový klip „Live for the Moment“ s vôňou orientu!

Akčný spevák Thomas Puskailer predstavil optimistický videoklip „Live for the Moment“, ktorý nakrúcal v Spojených arabských emirátoch. Thomas je s klipom nadmieru spokojný a zaradil ho medzi svoje najlepšie videoklipy.

Za šesť dní nakrútil sympatický spevák spolu so štábom osem hodín materiálu.  Klip sa následne šesť týždňov strihal, upravoval a finalizoval. Výsledok, vďaka ktorému fanúšikovia zacítia vôňu orientu, stojí za to. Pozrite si dynamický klip „Live for the Moment“ s krásami  púšte, oceánu aj s ikonami Dubaja!

Spevák Thomas Puskailer má nový klip k  optimistickej skladbe „Live for the Moment“. Videoklip nakrúcal Thomas v Spojených arabských emirátoch v extrémnych podmienkach. Počas šiestich dní nakrúcania si sympatický spevák užil 52 -stupňové horúčavy, extrémnu vlhkosť, piesok, divokú zver aj moslimské tradície. Klip vznikol pod taktovkou režiséra a kameramana Šimona Klačka z produkčnej spoločnosti MOOVI.

1_LFTM

Som takmer úplne presvedčený, že ide o môj najlepší videoklip. Ako tím sme veľmi veľa energie vložili do predprípravy. Nebolo úplné jednoduché všetko zladiť, ale pravé tá niekoľkomesačná predpríprava sa nám vyplatila. V Spojených arabských emirátoch fungovalo všetko na jednotku bez akýkoľvek zádrheľov. Z môjho okolia mám na klip veľmi pozitívne reakcie, každého zaujalo miesto. Pestrosť, farebnosť, je tam cítiť vôňu orientu,“ prezradil s úsmevom Thomas Puskailer. 

Video plné extrémov vzniklo z množstva nakrúteného materiálu, ktoré si Thomas spolu so štábom priniesol z krásneho Dubaja. Klip sa následne šesť týždňov strihal, upravoval a finalizoval. Šarmantný spevák na atraktívne mesto nikdy nezabudne.

„Je tam neskutočná architektúra a srdeční ľudia, vždy ochotní nám pomôcť. Dubaj je taký zázrak. Mrakodrapy uprostred púšte, do toho krása mora. Celé nakrúcanie je pre mňa obrovskou skúsenosťou. Točilo sme šesť dní a z toho vzniklo osem hodín materiálu. Keď si uvedomíte ,že priemerná dĺžka celovečerného filmu sú približne dve hodiny, mohli by sme poskladať tak štyri veľkofilmy. Ale išlo o exkluzívnu lokáciu, a keď nenakrútite správny záber, ktorý vám neskôr chýba, už sa to nedá dokrútiť,“ hovorí Thomas Puskailer.

Skladba „Live for the Moment“ vznikla v spolupráci so svetovo uznávaným producentom Dinom Miletom, ktorý vytvoril skladby pre také hviezdy ako Snoop Dog, Newik, Rick Ross, či Natasha Bekvalac. Na skladbe sa podieľal aj DJ Rudy Mc známy svojou schopnosťou fúzovať rôzne štýly. Dvojica Dino Mileta a Rudy Mc má podporu  najväčších svetových DJ-ov ako David Guetta, Axwell, Chuckie, Steve Angello a ďalších.  Singel Thomasa Puskailera je o tom, že každý deň je darom života, a preto by sme si ho mali naplno vychutnať.

Som  veľmi rád, že skladba „Live For The Moment“ sa páči.  O tom to je. Video je doprovod obrazu k hudbe a pre mňa je veľmi podstatne, aby sa moja hudba páčila. Už v Dubaji sme sa však s manažérom dohodli, že chceme pracovať viac medzinárodné, preto máme v pláne ďalšie zahraničné miesto na môj nový hudobný  projekt,“ uzavrel Thomas.

Thomas aktuálne pracuje na novom tanečnom albume,  v októbri a v novembri pokračuje vo výchovných koncertoch „Eco Mobility Tour“. Na jeseň ho fanúšikovia môžu vidieť aj na divadelných doskách v hudobnej komédii „Slovak Showbiz For Beginners“, v muzikáloch „Rómeo a Júlia“, „Boy Band“ či v hre „69 vecí lepších než sex“. Viac informácii nájdete na www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Thomas Puskailer