Thomas Puskailer nakrúcal klip „Live for the Moment“ v 52-stupňových horúčavách v Dubaji! 

Horúčavy, extrémnu vlhkosť, piesok aj divoké zvieratá! To všetko zažil spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer  pri nakrúcaní videoklipu k skladbe „Live for the Moment“! Na filmovačku v Spojených arabských emirátoch Thomas tak skoro nezabudne aj vďaka 52-stupňovým horúčavám v tieni.

Klip nakrúcal režisér a kameraman v jednej osobe Šimon Klačko. Extrémne teploty dali zabrať nielen štábu, ale aj technike. Fanúšikovia v klipe „Live for the Moment“  uvidia najvyššiu budovu sveta Burj Khalifa, ikonu Dubaja Burj Al Arab, staré trhovisko plné farieb a vôní, Indický oceán či Dubajsky národný park. Pozrite si upútavku z dobrodružnej cesty Thomasa Puskailera!

21_zdroj_TPP

Spevák Thomas Puskailer nakrúcal klip plný extrémov k novej optimistickej skladbe „Live for the Moment“ v Spojených arabských emirátoch. Počas týždňového nakrúcania si sympatický spevák užil obrovské horúčavy, extrémnu vlhkosť, piesok, divokú zver aj moslimské tradície. Na filmovačku v Dubaji tak skoro Thomas Puskailer nezabudne aj vďaka 52 stupňom v tieni.

„Je to nezabudnuteľná skúsenosť. Nakrúcali sme v Spojených arabských emirátoch koncom júna, kedy sú teploty naozaj extrémne. Boli sme tam v období pôstneho mesiaca ramadánu, pretože vtedy je menej turistov. Mali sme tak možnosť spoznať moslimskú tradíciu. Veľmi ťažké bolo nakrúcanie v 52 stupňoch v tieni bez vody. Deň, keď sme nakrúcali v Dubaji bol asi najhorší, pretože vysoké horúčavy znásobovali sklenené budovy. A do toho sme opakovane nakrúcali tie isté zábery a ja som sa mal  tváriť úplne v pohode. Menil som košeľu za košeľou,“ smeje sa Thomas Puskailer.

Klip „Live for the moment“ nakrúcal režisér a kameraman v jednej osobe Šimon Klačko z produkčnej spoločnosti MOOVI. Extrémne horúčavy dali zabrať nielen štábu, ale aj technike.

„Z Bratislavy sme vyrazili v malom počte – ja, moja manželka Abbie, ktorá mala na starosti všetko okolo stylingu a make-up, manažér Robert a režisér Šimon Klačko. Ten si svoje užil najmä s technikou. V prvej lokalite pri oceáne bola vlhkosť až 85% a vždy, keď sme vyšli z klimatizovaného prostredia museli sme niekedy aj hodinu čakať, kým opadla hmla z objektívu kamery. Druhým extrémom bol púštny rezort Al Maha. Tu sme bojovali s pieskom, ktorý sa veľmi ľahko a rýchlo dostával všade, kde ho nebolo treba. Technika si prešla ozajstným testom,“ prezradil Thomas Puskailer. 

Nová skladba „Live for the Moment“  je o tom, že každý deň je darom života, a preto by sme si ho mali naplno vychutnať.  A Thomas Puskailer si pri nakrúcaní spolu s tímom naplno vychutnali dobrodružné filmovanie v horúčavách, v extrémnej vlhkosti,  v piesku aj medzi divokými zvieratami!

SAMSUNG CSC

„Môžete sa tešiť na klip plný extrémov. Od najvyššej budovy sveta Burj Khalifa cez ikonu Dubaja –  stavbu Burj Al Arab v tvare plachetnice, staré trhovisko plné farieb a vôní, Indický oceán či Dubajský národný park plný voľne sa pohybujúcich divokých zvierat. Bola to jedna veľká jazda a z výsledku sa už teraz teším,“ dodal Thomas.

Skladba „Live fot the Moment“ vznikla v spolupráci so svetovo uznávaným producentom Dinom Miletom, ktorý vytvoril skladby pre také hviezdy ako Snoop Dog, Newik, Rick Ross, či Natasha Bekvalac. Okrem hudobnej tvorby a úspechu výchovných koncertoch „Eco Tour“ sa Thomasovi podarilo preraziť aj na divadelných doskách. S hudobnou komédiou „Slovak Showbiz for Beginners“ vystupuje Thomas Puskailer a Martin Madej v bratislavskom divadle Nová scéna. Viac informácii nájdete na www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

 

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: TP Productions