Thomas Puskailer má novú skladbu „Live for the Moment“, na ktorej spolupracoval so slávnym producentom Dinom Miletom! 

Spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer predstavil nový singel „Live for the Moment“. Skladba na kľúč vznikla v spolupráci so svetovo uznávaným producentom Dinom Miletom, ktorý vytvoril skladby pre také hviezdy ako Snoop Dog, Newik, Rick Ross, či Natasha Bekvalac.

Pieseň „Live for the Moment“ je o tom, že by sme nemali odkladať svoje priania a túžby na neskôr, pretože každý deň je darom, ktorý si treba naplno vychutnať. Thomas Puskailer už čoskoro nakrúti k novej skladbe aj videoklip. Akčný spevák poletí kvôli klipu do krásneho Dubaja.

Sympatický spevák Thomas Puskailer má nový optimistický singel s názvom „Live for the Moment“. Skladba vznikla v spolupráci so svetoznámym rakúskym producentom Dinom Miletom, ktorý spolupracoval s hviezdami ako je Snoop Dog, Newik, Rick Ross, či Natasha Bekvalac. Na skladbe sa podieľal aj DJ Rudy Mc známy svojou schopnosťou fúzovať rôzne štýly. Dvojica Dino Mileta a Rudy Mc má podporu  najväčších svetových DJ-ov ako David Guetta, Axwell, Chuckie, Steve Angello, Joachim Garraud, Markus Schulze, Cedric Gervais a ďalších. Nová skladba Thomasa Puskailera je o tom, že každý deň je darom života, a preto by sme si ho mali naplno vychutnať. Pozitívna skladba s názvom „Live for the Moment“ vás nakopne do života!

„Live for the Moment“ motivuje k tomu, aby sme neodkladali priania a túžby na neskôr, pretože každý deň je vlastne darom žiť svoj život. Väčšina z nás si nedokáže nájsť čas v tejto uponáhľanej dobe ani na seba, aj o tom je moja nová skladba. Skladba sa zrodila v rakúskom štúdiu Dina Miletu spoločne s DJ- om Rudy MC. Pri texte sme tiež vsadili na osvedčenú kartu – newyorského producenta Billa Grainera, držiteľa ceny Grammy.“ Vysvetlil Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer nakrúti už čoskoro k novému singlu aj videoklip. Akčný spevák poletí kvôli klipu „Live for the Moment“ do krásneho Dubaja.

SAMSUNG CSC

„Môj manažér sa počas dovolenky zastavil v Dubaji a vrátil sa celý natešený z úžasného mesta, v ktorom by sme mohli nakrútiť ďalší videoklip. Našu predstavu podporil fakt, že začal fungovať prvý priamy let Bratislava – Dubaj. Spojili sme sa s leteckou spoločnosťou a dohodli sa na spolupráci pri novej optimistickej skladbe. Zrod piesne „Live for the Moment“ je teda iný ako pri doterajších skladbách. Je to vlastne skladba na kľúč. Vybrali sme si miesto na klip, no flydubai a Dubai Tourism nám vnukli aj samotnú myšlienku piesne.“ Teší sa Thomas Puskailer.

Cieľom nakrúcania klipu „Live for the Moment“ je fanúšikom predstaviť, aké ľahké je dnes cestovať a spoznávať zaujímavé miesta.

„Turistika je už dnes úplne niekde inde. Človek sa za pár hodín ocitne v Spojených Arabských Emirátoch. O čom bude videoklip, zatiaľ ale neprezradím.“ Uzavrel s úsmevom Thomas Puskailer.

Akčný spevák Thomas Puskailer aktuálne ukončil úspešný projekt „Eco Tour“ po slovenských školách, ktorý vyvrcholil Dňom otvorených dverí a koncertom pred Ministerstvom životného prostredia SR. Okrem hudobnej tvorby a úspechu výchovných koncertoch sa Thomasovi podarilo preraziť aj na divadelných doskách. S hudobnou komédiou „Slovak Showbiz for Beginners“ vystupuje Thomas Puskailer a Martin Madej v bratislavskom divadle Nová scéna. Viac informácii nájdete na www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

SINGLE_LIVE FOR THE MOMENT

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: archív Thomasa Puskailera