THERAPY SESSIONS CZ – Č. Budějovice vol. X.

Therapy Sessions Czech Republic oslaví 10 let existence a vy musíte být u toho! Proč? Desetiletou tradici tvrdého a temného Drum&Bassu v Č. Budějovicích totiž završíme ve velkém stylu – brutální lineup se čtyřmi, respektive pěti zahraničními headlinery, je zárukou nezapomenutelného tanečního šílenství a jako každý rok vyléčí maniaky ze všech koutů ČR i ze zahraničí!

Tahle pekelná sestava fanoušky doslova uvaří v kotli! V rámci velkolepého světového turné nás svým unikátním spojením metalu a elektronické taneční hudby přivede na pokraj šílenství maskovaný démon z Venezuely, ZARDONIC! Za zvuku nejnovější tvorby svých svěřenců z Anger Management bookingu svými temnými křídly zamává bohyně dark D&B a matka Therapy Sessions, ROBYN CHAOS z Velké Británie! Ďábelská dvojčata z Ruska, GANCHER & RUIN, v ČR již několikrát předvedla neskutečně energickou show a v Č. Budějovicích představí své nepřekonatelné kvality poprvé – tyhle čtyři ruce na mixu vystřihnou set, po kterém nezůstane kámen na kameni! Poprvé za deset let na akci vystoupí také všestranný bulharský terapeut COOH a soundem ostrým jak motorová pila nakrojí narozeninový dort k desetiletému výročí! Jestli vás tenhle lineup snů nepřiláká na desátý ročník Therapy Sessions Czech Republic do Českých Budějovic, není vám pomoci!

Support hvězdám na hlavním pódiu zajistí Hanzall, Shenkster vs. M4d.doc, The Fury vs. Weed a vítěz DJ contestu. Na druhé stagi vás mírnějšími odnožemi D&B a breakbeatem roztančí DJs Hellsmith, Johny Player vs. Tao Maffa (Soundpolis.cz), Thinngy vs. Slavick, Dirty Boy vs. Brock a Tubus. Po loňském úspěchu jsou i letos masky vítány a tentokrát vyhlašujeme dresscode – „narozeninová zombie párty“!

Vstupenky pořídíte v předprodeji v síti TicketPortal CZ za 275,- Kč, v prodeji je také limitovaný počet vstupenek VIP za 550,- Kč, zajišťující přístup do VIP zóny na balkoně se skvělým výhledem na podium a parket, welcome drink a originální dárek u vstupu. Kup lístky: https://bit.ly/TS_CZ_2016_tickets. Vstupenky seženete také v TempleStore (celá ČR), Peace Store (ČB), Café Hostel (ČB) a Klub Velbloud (ČB). Vstupné na místě činí 300,- Kč. Maximální kapacita je omezena.

Datum velkolepé oslavy deseti let existence Therapy Sessions Czech Republic znáte: pátek 14. říjen 2016, místo konání: KD Vltava, České Budějovice. Sledujte www.therapysessions.cz pro další informace. POTŘEBUJETE TERAPII!!!

stickerina_v2-page-001

Zdroj: THERAPY SESSIONS CZ