THERAPY SESSIONS CZ – České Budějovice vol. IX – Carnival Edition

Potřebujete terapii! Devátý ročník světoznámého drum&bassového mejdanu pro silnější povahy se vrací v podobě netradičního karnevalu na nově objeveném místě, v industriálním prostoru továrny Sfinx! V ďábelském cirkusu hlavní stage se představí tři zahraniční hvězdy s řízným českým supportem a v D&B stage/lounge geodómu Somersby si vychutnáte poklidnější atmosféru s těmi nejznámějšími DJs z regionu.

Přijďte v maskách rozpoutat tu nejbláznivější show, jaká se v jižních Čechách koná jen jednou za rok a láká fanoušky z celé ČR i ze zahraničí – v pátek 13. 11. 2015 se na vás těšíme, bude to nářez!

uvodka_headliners_CS_ST_Cnetik

Undergroundová párty Therapy Sessions Czech Republic již devět let přináší do Českých Budějovic experty přes darkstep, skullstep, crossbreed a další styly temné strany D&B. Tentokrát jsme pozvali následující sestavu – titána darkside drum&bassu, Justina Scholtemeyera z proslulého a metalem ovlivněného jihoafrického projektu COUNTERSTRIKE, elitního crossbreedového řezníka SWITCH TECHNIQUE z Polska, který nám představí svoje již třetí album právě v den vydání, a vroucí čerstvou krev z Portugalska – talentovaného producenta a DJe jménem C-NETIK. Od téhle drsné skvadry můžete očekávat pouze nekompromisní erupce sonického teroru, který posune vaši mysl na novou úroveň – žádné rádiové hity, žádná laciná gesta, ale ryzí přehlídku excelentní temnoty, odvrácenou tvář elektronické taneční hudby, která zůstává tím, čím chce být – platformou pro abstraktní vyjádření pocitů strhující k pohybu. Pokud jste dočetli až sem, zřejmě strhne i vás!

Návštěvníkům akce chceme i letos v rámci možností nabídnout maximální komfort – v prostorách hlavní stage najdete hned několik barů – Red Bull, Somersby a pivní, většina plochy ovšem poslouží jako taneční parket s prvotřídním zvukem a světelnou technikou. V Somersby geodómu zahrají DJs k tanci i poslechu, najdete zde také několik míst k sezení, bary a stánek s merchandisingem, kde seženete letošní edici triček a kšiltovek. Optimální teplotu na obou stagích zajistí výkonná topidla. V blízkosti vchodu do haly bude umístěna šatna. Návštěvníci se budou moci pohybovat v rámci stagí a vnějšího vyhrazeného prostoru, kde naleznete také mobilní pánské toalety, dámské toalety jsou umístěny v hale. Prosíme návštěvníky o dodržování pořádku, využívání košů na odpadky a popelníků a respektování nočního klidu při pobytu pod širým nebem. V případě problémů neváhejte oslovit naši vstřícnou ochranku nebo zdravotnický personál.

Vstupenky jsou k dostání v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz (250 Kč + poplatek). Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Lístky v prodeji za cenu 250,- Kč také v kamenných obchodech TempleStore, Peace Store (ČB), Café Hostel (ČB) a Klub Velbloud (ČB). Vstupné na místě činí 300,- Kč. Z důvodu možností nového prostoru letos neprodáváme VIP vstupenky. Vstupenka je nevratná a po opuštění areálu ztrácí platnost. Maximální kapacita je omezena. 

Do svých kalendářů si zapište pátek 13. listopadu 2015, místo konání: industriální prostor Pop-Up Sfinx – České Budějovice, U Smaltovny 115/2. Další informace najdete na našem webu (www.therapysessions.cz).

Therapy_Session_Flyer_web_mail

Zdroj: Therapy Sessions CZ