The Paranoid zaútočia na pražské Hard Rock café!

The Paranoid, mladá slovenská rock screamo kapela, sa pripravuje na veľký deň. Už 15. novembra 2011 sa predstaví v legendárnom Hard Rock Cafe.

Koncert vo vychýrenom pražskom klube má pre kapelu The Paranoid veľký význam. V Českej republike a aj v jej metropole sa síce predstavila už niekoľkokrát, no možnosť zahrať si v Hard Rock Cafe sa nenaskytne každý deň.

The Paranoid


„Toto miesto je niečo ako svätostánok rockerov, takže sa už nemôžeme dočkať, keď to tam pekne rozbalíme,“ nechal sa počuť spevák Igor Belaj. Ten si so svojou partičkou pre českých fanúšikov pripravil aj jeden špeciálny darček. Na pražskom koncerte totiž po prvý raz zaznie nový singel s názvom Je v nás viac, ktorý mal na Slovensku premiéru 1. novembra 2011. Talentovaná rocková štvorica verí, že jej českí priaznivci, počet ktorých každým dňom rastie, nový singel ocenia rovnako ako dôležité rozhodnutie kapely The Paranoid. Druhý štúdiový album začne v januári totiž nahrávať práve v Prahe a po jeho vydaní sa chystá na česko-slovenské turné.

Zdroj: PR The Paranoid
Publikoval: Redakcia GREGI.NET