IGOR BELAJ – NÁVRAT DO ROKA A DO DŇA

Po odchode Igora Belaja z kapely THE PARANOID zostalo niekoľko otáznikov o jeho ďalších hudobných krokoch. Odpoveď prišla nedávno v podobe avizovania spoločnej skladby s kapelou NOCONTROL, v ktorej pôsobí aj popredný slovenský gitarista Jimi Cimbala, s ktorým Igor v tejto piesni vytvoril autorský tandem. A tým prekvapenia určite nekončia!

Spoločný počin Igora a NoControlbudete môcť počuť nie len z rádiového éteru či sociálnych medií, ale pozrieť si ho môžete aj v koncertnej podobe. NoControl totiž vystúpia ako hostia na troch zo série jesenných koncertov skupiny ZOČI VOČIa práve tu sa po dlhšej odmlke objaví na pódiu aj Igor Belaj, ktorý takto spoločný počin s NoControl odprezentuje aj LIVE! Premiéra spoločného singlu Igora Belaja a NoControl s názvom KEĎ NÁM DÔJDU SNYjeavizovaná na 31.10.2018 v rannom vysielaní rádia ANTÉNA ROCK.V tento deň si budete môcť pozrieť aj videoklip ku skladbe, ktorý rozhodne bude stáť za to. Live podobu si budete môcť pozrieť 16.11. v City clube Trnava, 20.11. v Bratislavskom Ateliéri babylon a 21.11. v Brnenskom v clube Radost.

“Mám obrovskú radosť z tejto spolupráce a z toho, že po ročnej odmlke sa môžem znovu textovo aj autorsky ozvať a prispieť touto skladbou na domácu scénu. Ešte viac sa teším na živé premiéry skladby KEĎ NÁM DÔJDU SNY, ktoré odprezentujeme spolu s NoControl na jesenných koncertoch našej veľmi spriatelenej kapely Zoči Voči v 3 super mestách. Bude to proste pecka, máte sa naozaj na čo tešiť a všetkých Vás tam očakávam,”hovorí spevák Igor Belaj.

redakciu informoval Pavol Dráb, Randal Group Production
foto: Randal Group Production