The Paranoid: Z Minichovej urobili sexi rockerku!

V posledný februárový deň vyšiel druhý album kapely The Paranoid s názvom Dva svety a dnes prichádza videoklip k singlu Noc patrí nám. Nakrúcanie vyzeralo presne v zmysle názvu skladbu – ako jedna veľká párty. Hlavnou hviezdou bola herečka Milena Minichová, ktorá na pľaci nezostala nič dlžná svojej mediálnej povesti dračice a okamžite sa vžila do postavy. Až tak, že pri videoklipovom krste nového albumu bol od šampanského mokrý každý, vrátane členov štábu.

„Keď ma oslovil manažér kapely, pozrela som si jej predošlé klipy a hudba ma zaujala, hoci tento žáner veľmi nepočúvam,“ prezradila herečka, ktorá si fičí na tvorbe Mobyho, Jamieho Culluma, Jamiroquaia, Mary J. Blidge, Sade, U2 či Princa.

The Paranoid

Minichová má k hudbe blízko. Spieva a hrá na gitaru, má kapelu Milu&Friends a svoje spevácke schopnosti predviedla aj v muzikáloch Hriešny tanec či Príbeh ulice I. Pri spolupráci s The Paranoid však išlo o jej herecký talent a rolu sexi rockerky zvládla na výbornú. „Nakrúcanie bolo rýchle a veľmi príjemné. Na pľaci bolo veľa mladých, inšpirujúcich ľudí. Boli zaujímavo nastajlovaní, takže som sa na zopár chvíľ cítila rovnako mladá ako oni,“ dodala so smiechom Milena.

Na režisérsku stoličku si v nitrianskom Amfik Pube sadol Erik Bošnák, ktorý len nedávno uviedol do kín svoj celovečerný debut – thriller Immortalitas. S gitaristom The Paranoid Romanom Birkušom sa zoznámil pri nakrúcaní videoklipu k titulnej pesničke k filmu, kde mladý hudobník hosťoval v kapele Desmod ako screamer. Slovo dalo slovo a spolupráca bola na svete. Je celkom možné, že Bošnák si dá od filmov na chvíľu pauzu a bude sa venovať klipom.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR The Paranoid
Publikoval: Redakcia GREGI.NET