THE PARANOID postupne dobýjajú Československo!

Mladá, stále viac populárna kapela THE PARANOID po úspešnom festivalovom lete a jesenných koncertoch dáva veľký krok vpred. Na tento rok chystá hneď niekoľko noviniek ako napríklad TOUR a NOVÝ SINGEL.

Od 1. februára kapela nabehne svojou plnou silou do česko-slovenských klubov, kde odohrá koncerty s novým programom a pódiovou show. Môžete sa tešiť na staršie skladby, ale aj na nový singel, prekvapením bude taktiež nový dizajn tričiek. Všetko pod názvom CLUB TOUR 2013.

Počas takmer trojmesačného turné táto štvorica navštívi 24 miest a, samozrejme, nevynechá mnohé malé i veľké mestá, v ktorých sa už dlhšiu dobu neukázala. „Turné support bude vždy spočívať v dvoch mladých ambicióznych kapelách, čím sme chceli dať najavo, že sme nezabudli, aké boli ťažké naše začiatky. Cieľ bol dať týmto kapelám možnosť hrať na väčších akciách a ukázať, čo je v nich,“ prezradil gitarista Roman Birkuš.

Dôkazom, že THE PARANOID stále pracuje na nových skladbách, je fakt, že kapela sa v týchto dňoch nachádza v štúdiu 999 v Bratislave a nahráva NOVÝ SINGEL, ktorého meno zatiaľ neuverejnila.

Pre zvýšenia napätia sa chalani rozhodli termíny turné uverejňovať postupne. Dátumy a mestá CLUB TOUR 2013 pribúdajú deň čo deň! Všetky aktuálne novinky nájdete na ich oficiálnej stránke www.theparanoid.sk

Zatiaľ sú známe tieto termíny:
1.2. TRENČÍN
2.2. BANSKÁ BYSTRICA
8.2. MARTIN
9.2. TRNAVA
14.2. NITRA
15.2. PELHŘIMOV (ČR)
16.2. PLZEŇ (ČR)
22.2. OPAVA (ČR)
23.2. TOPOĽČANY
1.3. POPRAD
2.3. BARDEJOV
8.3. BRATISLAVA
9.3. RIMAVSKÁ SOBOTA
13.3. LIBEREC (ČR)

Zdroj: The Paranoid