TešíMa: Singles Party – pre tých, ktorí hľadajú aj nehľadajú.

TešíMa Singles Party je oslavou slobody a koncept večierkov, kam sa chodia single Bratislavčania zabaviť, doteraz oslovil tisícky ľudí. Každý event je totiž výnimočný, s jedinečnou atmosférou.

Single ľudia majú v Bratislave veľa možností, ako sa zoznámiť, nie každému však rôzne zoznamovacie večierky sadnú. Pre mnohých sú strojené hry a aktivity presný opak uvoľnenej atmosféry, ktorá praje spoznávaniu a lámaniu bariér.

A preto TešíMa priestor na zoznámenie vytvára, ale nikoho do neho nenúti. Tí „hravejší“ sa môžu zapojiť do zábavných aktivít. Hry zoznámeniu napomôžu, tí menej hanblivejší si však rozhodne večierok užijú aj bez nich. Prísť môže každý, kto hľadá netradičný priestor na spoznávanie a zábavu, na TešíMa eventoch sa však najlepšie cítia tridsiatnici.

9. februára 2019 nás čaká párty s poradovým číslom osem, ktorá sa po predchádzajúcom Nu Spirite presunie do originálneho KC Dunaj. Okrem tradičného welcome drinku, skvelých DJs, fotosteny so super rekvizitami a unikátnej výzdoby, sa návštevníci môžu vždy tešiť na niečo extra.

Čaká nás skvelé občerstvenie od Catering JOHNY a show, ktorá vám bude chutiť, live cooking. Šéfkuchár pred vašimi očami vyčaruje Risotto Alla Milanesse. Gastro špeciality skvele doplnia poklady z pivnice mladého vinársta Miluron.

Témou párty bude po minuloročnom úspechu opäť čierna a taký bude aj dress code. TešíMa – singles party // Dressed in Black editon vol. 2 bude tajomná a neskutočne sexy. Bude to zážitok pre všetky zmysly. TešíMa sú párty, kvôli ktorým je radosť byť single.

Lístky sú už v predpredaji: https://bit.ly/TešíMa_singlesparty

Zdroj: SOUL FOR SHOW