Singles Party – pre tých, čo hľadajú aj nehľadajú.

Novembrová TešíMa Singles Party opäť v Nu Spirite privíta všetkých singlov, ktorí sa chcú zoznámiť, ale hlavne zabaviť.

Zážitková TešíMa Singles Party sa uskutoční 4. novembra 2017, bude už piatou akciou venovanou nezadaným a nadväzuje na úspešné eventy v Bratislave a Prahe. Po poslednej, valentínskej party s názvom Karnevalové Mecheche, sa tentokrát bude zábava niesť v štýle Horúčky sobotňajšej noci.

Party je plná zaujímavých hier, ktoré nenarušia zábavu, ale nevtieravo pomôžu spoznávaniu. Medzi hostí sa primotajú aj dobrovoľníci, „sociálizační katalyzátori“, ktorí budú pri zoznamovaní pomáhať. Spoznávacie hry a aktivity sú však dobrovoľné, každý sa môže baviť tak, ako mu je príjemné.

Party opäť odmoderuje Ludwig Bagin a vráti sa tiež obľúbená kartičková hra s celebritnými pármi. Pripravené sú aj rôzne novinky, darčeky a súťaže, netradičná tombola, skvelý catering a zaujímavé drinky.

K vzniku party sa viaže zaujímavý príbeh, keď Martin Poliačik spolu s manželkou Hankou dostali na podnet kamaráta nápad, ako pracovne vyťaženým singlom vytvoriť prostredie, kde sa na rozdiel od rôznych zoznamiek alebo bežných klubov môžu spoznať s ľuďmi im podobnými.

Po mnohých pozitívnych ohlasoch sa tím organizátorov rozhodol TešíMa party posunúť a predstaviť novinku, TešíMa zájazdy. Prvý zájazd s názvom Party New York bude plný zážitkov, bude to netradičná jazda Manhattanom spojená s vymetaním tých najštýlovejších barov a množstvom prekvapení. Do New Yorku sa letí už tento január a vítaní budú nielen singlovia.

„TešíMa je zábava, zážitky a spoznávanie. TešíMe sa na vás!“

Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12409/tesima–singles-party

Zdroj: TS