Taomiho ECHINACEA TOUR dorazí do Českej Republiky. Predstaví live show v sprievode kapely.

Taomi pokračuje po úvodnom vydarenom výkope na Slovensku so svojím ECHINACEA TOUR aj v ďalších mestách v Českej republike. Raper a spevák má za sebou prvú časť debutového turné k rovnomennému albumu. Autor hitov ako “Ty (Tomáš)” či „Stejný sny“, ktorý vznikol v spolupráci so speváčkou  Annet X. Taomi  sa predstaví spolu v sprievode kapely s naloženou show plnou energie a vizuálnych efektov už na prvej zastávke v rámci Českej republiky 13. decembra v pražskom klube Bike Jesus.

V máji tohto roka vydal Taomi album Echinacea, ktorým odštartoval novú etapu svojej hudobnej tvorby. Energický a multižánrový hudobný projekt už fanúšikom stihol niekoľkokrát v skrátenej verzii odprezentovať na letných koncertoch a festivaloch na Slovensku.

Hudobný fenomén menom Taomi sa valí na českú republiku a po vydarených prvých zastávkach v Košiciach, Banskej Bystrici, Nitre, Prievidzi, Žiline a Bratislave sa Echinacea Tour presúva aj do Prahy a Ostravy.

Ak chcete byť pri tom s nami, kúpte si lístky a zaistite si aj vy miesto na tento neopakovateľný zážitok. Nezmeškajte koncert Taomiho s kapelou, ktorý odpáli v klube Bike Jesus už o necelé dva týždne.

Vstupenky na koncerty v rámci ECHINACEA TOUR sú dostupné TU.

Taomi sa predstaví v rámci ECHINACEA TOUR v týchto mestách:
13.12. – PRAHA | Bike Jesus
14.12. – OSTRAVA | BARRÁK Music Club
16.12. – MICHALOVCE | AirPop Club

Instagram | YouTube | Facebook 

Zdroj: TS