Dobrý festival oznámil prvé mená a potvrdzuje svoj multižánrový charakter. Vystúpia Gleb, Kali a Taomi.

Organizátori zverejnili prvé mená účinkujúcich, medzi ktorými sa objavili výrazné hviezdy slovenskej hudobnej scény, ako sú Gleb, Kali a Taomi. Gleb, ako výrazný rapový zjav slovenskej hudobnej scény, prinesie na Dobrý festival svoj jedinečný hudobný štýl, kombinujúci drum and bass, glitch hop a grime. Fanúšikovia poznajú jeho známe tracky, ako napríklad „gauč storytelling„. Ešte predtým sa návštevníci môžu tešiť na energické vystúpenie mladého rapera a speváka z východného Slovenska. Taomi vystúpi v sprievode kapely a predstaví aktuálny koncept svojho posledného albumu Echinacea s hitmi ako „Ty Tomáš“ a „Sebavedomie„. Organizátori sľubujú nezabudnuteľnú show plnú vizuálnych efektov a kvalitnej hudby.

Ďalej vystúpi tradičná stálica slovenskej hip-hopovej scény, Kali a Peter Pann ktorí, ako obvykle, nenechajú nikoho z návštevníkov stáť na mieste. Kali a Peter Pann rozhýbu priaznivcov Dobrého festivalu v rytme známych hitov. Tešiť sa môžeme na rozmanitý repertoár songov vrátane tých, ktoré vytvoril spolu so skupinou IMT Smile.

Hudobne farebný festival v najväčšom meste Prešovského kraja pre návštevníkov pripraví, ako tradične, okrem dobrej hudby aj pestrú škálu umenia, zábavy, dobrého jedla a pitia.

14. ročník multižánrového DOBRÉHO FESTIVALU sa bude konať 14. – 16.6.2023 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove!

Pridajte sa k nám a prežite nezabudnuteľné chvíle plné hudby, zábavy a multikultúry. Vidíme sa na Dobrom festivale 2024!

Instagram | YouTubeFacebook

Zdroj: Dobrý Festival