Tajomný rok rádia City počúva Praha už desať rokov.

„I dnes vám přehraju rok vašeho života“… tato slova můžete od Lukáše Bárczaye, moderátora a autora jednoho z nejposlouchanějších radiových pořadů v Praze, slyšet rovných deset let.

Tak dlouho vysílá pražské radio City Tajemný rok, každý všední den mezi devátou a desátou hodinou dopoledne. Poprvé ho mohla Praha naladit na frekvenci 93,7 FM už 15. ledna 2004.

Princip Tajemného roku je stále velmi jednoduchý. Celá hodina patří skvělým hitům z jednoho roku, vzpomínkám posluchačů a originálním nápovědám. Ty pomáhají odhalit, o jaký rok právě jde. Nikdo s nikým nesoutěží, i když se občas mezi sebou kolegové z práce při tipování umí pěkně pohádat. Jindy je zase Tajemný rok trochu nostalgický, to když posluchači vzpomínají na svoje první lásky, mejdany nebo velká sportovní vítězství i životní prohry.

A protože posluchači jsou spoluautory Tajemného roku už tolik let, zaslouží si narozeninový dárek – vlastně dárky, protože jich radio City chystá hned několik.  Především bude Lukáš Bárczay dva týdny vysílat s nejvěrnějšími posluchači Tajemného roku, které si pozve do studia. Na všechny aktivní tipující pak čeká během narozeninového týdne dárek od radia City v podobě hrnečku. Je jedno jestli zavolají, napíší e-mail, pošlou SMSku nebo budou komentovat na facebooku a twitteru.

A překvapení bude víc. Tajemný rok dostane nový zvukový obal, nové moderní logo, ale také vlastní webové stránky www.tajemnyrok.cz , na kterých budou na posluchače čekat především kompletní záznamy odvysílaných Tajemných roků, ale najdete tu také unikátní galerii historických obrázků z vysílání i ze zákulisí radia. Chybět nebude ani blog Lukáše Bárczaye.  A ještě je tu jeden příslib do budoucna přímo od autora pořadu: „více hudby, méně politiky“.

Narozeninové oslavy Tajemného roku začínají v pondělí 13. ledna 2014 v 9:00 na radiu City 93,7 FM.

head_fb_tr

Zdroj: Rádio City