Svojšice warm up pre drum & bass fans v Storme!

Legendární český elektronický festival Svojšice (20.-21.6.) je tento rok velkým lákadlem pro drum&bassové fanoušky.

Festival nabízí i sérii warm upů v čele s vymazleným večírkem v pražském Stormu s Brookes Brothers (UK). Headlinery doplní 2K & Sweg, Wab Project a Hellsmith. Na místě budou k dispozici nejlevnější festivalové vstupenky od 99 Kč za den.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/708242122550155

Masivní line up červnových Svojšic nabízí tento rok dávku bassu i pro drum&bassové a dubstep fanoušky. Těmto stylům bude věnována celá nová stage. Mezi hlavní taháky patří Matrix & Futurebound (UK), Drumsound & Bassline Smith (UK), Koven Live (UK), The Prototypes (UK), Zardonic (Venezuela), Forbidden Society (CZ) a mnoho dalších.

Ve Stormu nás na tento mejdan připraví Brookesovi bratři aka londýnská dvojka Brookes Brothers. Autoři pecek Tear Me Down, Carry Me On nebo LoveLine jsou v současnosti zapsaní u Viper Rec. a na jejich zvuku to jde znát. Chytlavé melodie inspirované soulem, ale i popem v kombinaci s rychlými beaty jsou už několik let dobře rozpoznatelnou „obchodní značkou“ Brookes Brothers.

Přijďte se kvalitně připravit na první drum&bassový festival tohoto léta! Lístky do Stormu jsou k dispozici přes Ticketportal za 120Kč i s poplatky- link níže.

Svojšice Warm Up @ Storm
30.5.2014 – Start 21:00
Brookes Brothers (UK)
Support djs: 2K & Sweg, Wab Project, Hellsmith
https://www.stormclub.cz
https://www.svojsice.cz

Svojsice_Warmup_Storm

Zdroj: Svojšice