Posledné dôležité infomácie k festivalu Svojšice 2014!

Dnes již legendární domácí festival Svojšice se hlásí o slovo tento pátek a sobotu 20. a 21.6. Přinášíme vám důležité informace a pokyny spojené s návštěvou festivalu, dopravou na festival, ubytováním a samozřejmě i popis veškerých aktivit a služeb, které vám festivalové městečko poskytne.

Místo konání festivalu: Letní areál Svojšice u Přelouče, Pardubický kraj. GPS: 49.970542,15.603536

Provozní časy: Mimo uvedené časy budou uvedené služby nedostupné.

Provoz Areálu
Pátek od 18.30 do 06.00 hodin
Sobota od 08.00 do 13.00 hodin – první půlka areálu s Chillout zónou a občerstvením
Sobota od 13.00 – neděle 05.00 hodin – celý areál

Prodej vstupenek na místě / kasa
Pátek od 18.30 do 03.00 hodin
Sobota od 12.00 do neděle 02.00 hodin

Předprodej vstupenek – směna předprodejových vstupenek za pásky
SMS Ticket + Ticketportal + vstupenky zakoupené bankovním převodem
Pátek od 18.30 do soboty 01.00 hodin
Sobota od 12.00 – 23.00 hodin

Při výměně vstupenky za pásku musíte doložit požadovaný věk 17-22 let ( pro speciální vstupenky pro mládež) platným průkazem ( OP, Pas) jak je uvedeno při zakoupení vstupenky. V opačném případě je vstupenka neplatná!

Ukončení předprodejů & Prodej vstupenek na místě:
Předprodej vstupenek v SMS Ticket končí ve čtvrtek ve 23.00 hodin u společnosti Ticketportal v pátek ve 14.00 hodin!Kompletní informace o dvoudenních, jednodenních, zvýhodněných vstupenkách pro majitele studentských kartiček a mládež ve věku 17 – 22 let nalezente na https://svojsice.cz/vstupenky.php, kde najdete také přímé odkazy na předprodeje.

Vstupenek v prodeji na místě je připravený dostatečný počet.
Cena dvoudenní vstupenky na místě činí 700,-Kč a jednodenní 500,-Kč. Zvýhodněné mládežnické vstupenky jsou na místě připraveny v počtu 500ks za 200,-Kč a po vyprodání 500ks za 300,-Kč. Zde musíte splňovat uvedený věk a prokázat se Občanským průkazem nebo Pasem.

Akreditace & guest list / výherci soutěží, hosté
Pátek od 18.30 do soboty 03.00 hodin
Sobota od 12.00 do 24.00 hodin
K vyzvednutí akreditace musíte předložit Občanský průkaz nebo Pas.

Časový line-up festivalu:
Kompletní časový line-up naleznete na https://svojsice.cz/lineup.php

Lineup-2014

Upozornění a pravidla – opuštění areálu
Zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla. Zákaz vstupu mladším 17 let! Na akci je zdravotní dozor, požárníci, security služba. Posíleny jsou hlídky Policie ČR. Zákaz požití alkoholu mladším 18 let! Koupání v bazénu na vlastní nebezpečí. Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

OPUŠTĚNÍ AREÁLU

PÁTEK:

Majitelé pátečních vstupenek nemají možnost opustit areál. V opačném případě pozbývá vstupenka platnosti.

Majitelé víkendových vstupenek mají možnost opustit areál v pátek od 02.00 hodin.

SOBOTA:

Volný pohyb v areálu od rána 08.00 do 20.00 hodin pro majitelé sobotních a víkendových vstupů.

Od 20.00 do 24.00 zákaz opuštění areálu pro všechny druhy pásky.

Od 24.00 opět volný pohyb.

V případě potřeby, dotazu či problému se obraťte na pořadatele akce.
K dispozici bude také INFO Point umístěný uvnitř areálu.

Počasí a kryté prostory: Na krásné počasí se všichni těšíme! V případě nepřízně počasí budou k dispozici krytá pódia a stany pro přibližně 3 500 návštěvníků.

Občerstvení: Kromě bohatě zásobených barů s širokým sortimentem za příznivé ceny bude připraven i velký výběr pokrmů včetně snídaní obědů a večeří, které bude zajišťovat hned několik stánků – KFC, stánek s českou kuchyní, polévkami, palačinkami, kebabem, gyrosem, čínskými nudlemi, zeleninovými a ovocnými saláty a dalšími pokrmy, které uspokojí každého. Zákaz požití alkoholu mladším 18 let!

Ukázka cen občerstvení:
Pivo Gambrinus 10 – 30Kč
Finlandia Vodka 0,04 – 40Kč
Bacardi 0,04 – 40Kč

Fun zone/služby pro návštěvníky: Pro návštěvníky bude připraveno v sobotu přes den také několik zajímavých aktivit, mezi které patří již zmiňované koupání, horolezecká stěna Coca-Cola, Coca-Cola fun zone, originální hra Playballs a další. Pro návštěvníky bude k dispozici také infostánek, mobilní šatna a místo, kde si budou moci dobít své telefony.

Bankomat: Na místě není bankomat. Bankomat se nachází v nedalekém Heřmanově Městci, kam vás za náklady na palivo odvezeme. Další informace získáte na místě festivalu v INFO stánku.

Stanové městečko a ubytování: Stanové městečko se nachází jen několik desítek metrů od festivalového areálu. Cena je 150Kč za stan/ víkend. Upozorňujeme, že za tuto cenu si kupujete pouze místo pro stan. Prostor není hlídaný, nenechávejte si nic ve stanu. Jedete na festival, vezměte si s sebou jen nezbytné věci. Buďte opatrní a obezřetní vůči krádežím. Důležité věci si můžete uložit v úschovně na festivalu. Provoz parkoviště a stanového městečka od pátku od 17.00 hodin. ZÁKAZ ROZDĚLÁVÁNÍ OHNĚ, GRILOVÁNÍ, ZÁKAZ VNÁŠENÍ SKLA, LAHVÍ APOD.

Ve stanovém městečku je bar i občerstvení.

Pokud máte zájem o ubytování v blízkém okolí, kompletní seznam hotelů a penzionů https://svojsice.cz/ubytovani.php

3D mapka areálu: https://svojsice.cz/download/svojsice_2014_mapy.zip

1200x1200_mapa_ 1200x1200_mapa_2 1200x1200_mapa_3 1200x1200_mapa_4

Festivalové autobusy z Prahy, Brna a kyvadlová doprava z Pardubic:

Pokud chcete využít speciální festivalových autobusů, které vás dopraví na festival a zpět z Prahy, Brna a nebo kyvadlové dopravy autobusy Arriva z Pardubic, kompletní informace o časech a místech odjezdů včetně rezervace a cen jízdenek naleznete na https://svojsice.cz/doprava.php

Parkoviště:

Pokud pojedete na festival vozem, cena parkovného na určených místech činí 100,-Kč/den nebo 150,-Kč/víkend. Platíte pouze za vyhrazený prostor.

Kolem areálu platí zákaz parkování mimo vyhrazená parkoviště. Při porušení mohou být vozidla odtažena. Parkoviště se nachází přibližně tři minuty od areálu. Prostor není hlídaný, nenechávejte si nic v autě. Jedete na festival, vezměte si s sebou jen nezbytné věci. Buďte opatrní a obezřetní vůči krádežím. Na parkoviště platí zákaz vnášení skla, lahví apod.!

Více informací o dopravě na festival včetně navigací tras z různých směrů naleznete na https://svojsice.cz/doprava.php

Taxi:
Taxi Zahrada, smluvní partner festivalu Svojšice 2014
Fixní cena Pardubice – Svojšice, nebo zpět – 400 Kč
Přelouč- Svojšice, nebo zpět – 250 Kč
V případě sazby za km: nástup – 39 Kč // jízdné – 20 Kč/km // Čekání – 7Kč/min
Kontakt: +420 777 889 566

Osobní prohlídka, akreditace, výherci a ostatní

Akreditace, VIP, vystupující, partneři a další hosté musí svou totožnost při vstupu na festival prokázat Občanským průkazem.

Každý návštěvník festivalu Svojšice se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je přísný zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.

Pokud si nějaké z výše uvedených věcí vezmete sebou, nechte je v autě. Osobní prohlídce se při vstupu musí podrobit každý návštěvník včetně hostů a partnerů festivalu. Osobní prohlídka je nutná pro bezpečí nás všech. Pokud s sebou povezete léky, předložte při kontrole u vstupu lékařské potvrzení.

Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze na základě předložení občanského průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují právo kontroly občanského průkazu z důvodu zjištění plnoletosti návštěvníků festivalu.

Kompletní informace o festivalu naleznete na domovské stránce www.svojsice.cz

542x295_event_svojsice_2014_2-1

Zdroj: Svojšice