Svojšice 2014: Čo Ťa čaká na festivale počas sobotného dopoludnia a popoludnia?

Chillout zóna, koupání, sportovní aktivity, DJ přednášky, workshopy a bohatý catering, který nabídne snídaně, obědy a večeře – to je denní program, kerý připravili pořadatelé festivalu Svojšice pro jeho návštěvníky!

14. ročník festivalu Svojšice nabídne letos nejen kvalitní line-up v rámci kterého se na něm představí celá řada předních zahraničních a domácích umělců, ale myslel také na vyžití pro jeho návštěvníky během sobotního dne.

promo buc1

Chill out zone

Pokud se vám po skončení hlavního programu nebude chtít vyrazit na oficiální afterparty v přilehlé restauraci, pro návštěvníky bude již od 8:00 hodin otevřena speciální chillout zóna (otevřený stan DnB) u přírodního koupaliště, kde si budou moci vychutnat jejich oblíbený drink a po náročném večeru se zrelaxovat.

Připomínáme, že koupaliště bude sice vyčištěné a provozuschopné, ale aquapark nečekejteJ Jsme v přírodě. Vstup do bazénu je na vlastní nebezpečí. Děkujeme za pochopení.

Kromě příjemného posezení budete mít k dispozici na výběr hned z několika snídaňových a obědových nabídek.

V odpoledních hodinách se pak můžete těšit v prostorách DnB stage také na poslechové sety talentovaných dj’s, konkrétně vítězů Dj contestu Svojšice 2014, které jen umocní atmosféru.

Časový line-up Chill-out zone:
08:00 – 12:00 Chill Out music
12:00 – 13:00 Stanique Hell
13:00 – 14:00 Beat Synonym
14:00 – 15:00 Endemic Species
15:00 – 16:00 Soda

Sportovní a zábavní aktivity

Jak jsme již zmínili, bezprostředně u chill out zóny bude pro návštěvníky možnost koupání, které bude po probděné noci určitě osvěžující. Dále můžete využít také originální a vtipné hry Play with Balls v rámci které můžete v nafukovacích koulích podobajících se těm zorbingovým narážet do svých přátel a účastnit se trunajů a nebo si jen poskakovat a užít si opravdu spoustu legrace. K dispozici bude i lezecká stěna s dárky od Coca Cola company, která zde bude mít svou Fun Zone. Součástí této zóny bude Coca Cola býk, na němž si užijete opravdu hodně zábavy a navíc budete mít možnost získat speciální tričko s hudebními slogany a nebo tričko na míru s vlastním textem.

Workshopy a přednášky

Pořadatelé festivalu připravili i několik zajímavých přednášek, které budou mít na starosti majitel labelu MOSP Miquel a   producenti Subgate, TGT a Pompeiy, kteří jsou velmi aktivní v rámci tvorby vlastních hudby a na domácí elektronické scéně nejsou žádnými nováčky.

V sobotu odpoledne se tak mohou všichni zájemci zúčastnit několika zajímavých přednášek, v rámci kterých se dozví více informací o tvorbě vlastní hudby v populárních programech jako je Ableton nebo Logick o přípravě tracků a platformě Traktor v rámci digitálního djingu, fungování vydavatelství a samozřejmě se bude hovořit i o tom, jaké kanály by měl současný dj nebo producent využívat v rámci svého PR a jak by měl se svým profilem pracovat co nejefektivněji a budovat si tak ve velké konkurenci své jméno.

Kompletní informace o festivalu Svojšice a jeho programu naleznete na www.svojsice.cz a facebookovské fanpagi https://www.facebook.com/svojsice?fref=ts

a5_flyer_svojsice_wide

Zdroj: Svojšice