Summit meets NeckBreak!

Tento krát sme si pre Vás pripravili špeciálne vydanie SUMMITu. Naša akcia bude súčasťou lámaného víkendu, ktorý bude prebiehať od 18. – 19. apríla 2014.

18-teho, teda v piatok bude prebiehať večer venovaný drum n bassu pod menom SUMMIT meets NECKBREAK. A 19-teho v sobotu  bude večer venovaný junglu, reggae, dubu a ragga-junglu, ktorý ponesie názov NECKBREAK meets SUMMIT. Počas oboch večerov je pre Vás pripravený vynikajúci lineup. Na tento lámaný víkend sme pre Vás pripravili aj špeciálne ceny vstupného.  Na piatkový večer samostatne bude vstupné 3 €, na sobotu 3 – 4 €. No ak sa rozhodnete už v piatok navštíviť počas víkendu obe akcie, tak máte možnosť si zakúpiť dvojdňové vstupné za zvýhodnenú cenu 5 € a k tomu navyše dostanete špeciálne CD do ktorého nahrali svoje sety headlinery z oboch podujatí DJ K a PSYCHO. Obe akcie sa budú konať v trnavskom Art Klube. Predstavujeme Vám teda účinkujúcich, ktorí sa Vám predstavia počas piatkového večera.

PSYCHO

Vlastným menom Roderik Dolezsa. Narodil  sa v Komárne . K elektronickej hudbe  sa dostal v roku 1999 kedy  začal počúvať techno a drum n bass, no postupom času z tohto dua jednoznačne zvíťazil drum n bass. Začiatkom roku 2000 sa začal vážnejšie pohrávať s myšlienkou skúsiť Dj-ing a zároveň začal skúšať svoje nadanie aj vo sfére produkovania. O pár rokov neskôr sa mu podarilo vyskúšať si svoju produkciu v bývalom klube Luxoria v Komárne kde mu dali  prvú šancu si zahrať na ostro a onedlho sa tam stal rezidentom.

O pár rokov neskôr končí s hudobnou produkciou. V roku 2006 znovu nachádza čaro hrania v  obľúbenom štýle DnB. V roku 2008 spúšťa menšiu akciu v Komárne pod menom Fusion Dnb night. S  Dj-mi z Komárna v roku 2009 zakladajú 3lerz crew  a spoločne hrávajú na viacerých akciách. Psycho po pár rokoch hrania na akciách sa rozhodne, že by chcel obohatiť svet aj o svoju produkciu a intenzívne sa začne venovať študovaniu rôznych programov na tvorbu hudby. Jeho prvý album vyšiel tohto roku na 4beatrecords z názvom BEAUTIFUL DAY. Hral po boku mien ako napr. Counterstrike, Gancher & Ruin, Peter Kurten, Jade, QO, Gabana, Savage…

STRUKTURE

Je mladý chalan z Komárna. Hudbou a hlavne hip-hopom sa začal zaoberať niekedy v rokoch 2006-2007 a to nielen dj-ingom ale aj produkciou. Výraznú podporu a spoluprácu mu poskytol kamarát Infra, s ktorým aj postupom času prešiel od hip-hopu k elektronickej hudbe a hlavne k deep dubstepu, breakbeatu a drum and bassu. Často hrávajú back 2 back sety pri ktorých sa perfektne dopĺňajú. Na jar 2011 spolu založili City Reboot Crew

BEDO

Ako mladý chalan si prešiel rôznymi štýlmi hudby. Od techna cez jemný, melodický rock až po tvrdé trashmetalové a hardcorové kapely. Keď mu ale spolužiak v 15tich rokoch pustil drum and bass od prvého momentu vedel, že to je to pravé. Zo začiatku to boli väčšinou liqudové a junglové záležitosti ale ako sa drum and bass vyvíjal tak sa dostal až ku temnej strane dnb. Neurofunk, techstep, darkstep, crossbreed a občas až hardcore mu dokonale ulahodili. Svoje prvé playere si zadovážil ako 18 ročný a od tej doby sa venuje dj-ingu a produkcii naplno. V roku 2012 sa spoznal s producentom z Bulharska menom Metastasys a cez soundcloud sa dali do reči a spolupráca nenechala na seba dlho čakať. V ten istý rok hneď aj vydali svoje prvé EP pod projektom Platonic Solid. Momentálne usilovne pracujú na ďalších trackoch. BEDO robil support menám ako Forbidden Society, Counterstrike, Donny, Hallucinator a ďalší.

RAVEN & SCREAN

Táto mladá dvojica djov, pochádzajúcich z okolia Trnavy sa začali hraniu venovať pred niečo vyše rokom a odvtedy napredujú míľovými krokmi. Stihli si založiť aj vlastnú crew KILL COMMERCIAL, pod hlavičkou ktorej organizujú v okolí Trnavy aj drum n basové akcie.

BOBO

Promotér a organizátor akcie SUMMIT nesmie na stagei chýbať. Vy by ste zase nemali chýbať na parkete počas jeho vystúpenia ;)

summit2

Zdroj Summit