SUMMIT.58: 8. septembra v Tranave.

Po úspešnom letnom OPEN AIRi, pokračuje akcia SUMMIT v starom známom ARTKLUBe už s poradovým číslom 58 a to presne počas Tradičného Trnavského Jarmoku v piatok 08.09.2017.

Predstaví sa Vám slovenský dj a producent HDCY, žijúca legenda menom ZYBEX, domáci DIFFE a PYTEL a samozrejme nebudú chýbať ani organizátori BOBO a HYDROeS. Samozrejme budú pre Vás pripravené samolepky, čerstvé ovocie, videoprojekcia, hutný sound a super atmosféra.

HDCY

Vlastným menom Patrik Karáč, je 29 ročný DJ a producent žijúci momentálne v Českej republike. DnB sa venuje asi od 16. rokov kedy zahájil svoje prvé pokusy s DJ-ingom. Neskôr ho zaujal DnB MC, ktorému sa začal plne venovať a v roku 2008 bol ocenený v ankete Slovak DNB Awards, ako najlepší Slovenský MC. V roku 2012 s MC prestal a začal s produkciou vlastných trackov. V súčasnosti vydáva pod austrálskym labelom Nasty Phreakquency Records /NPR/. Jeho live sety streamuje anglický Noise Vandals Radio. Hrá prevažne Neurofunk ale nepohrdne ani JumpUp-om či Liquidfunkom.

ZYBEX

Zybex je stará páka v DJ-skej sfére drum and bassu. Jeho začiatky sa datujú od roku 2002 kedy prvý krát vystúpil verejne na akcii BeeFree. Od tej doby brázdil po kluboch ako Sub club, No.3, Cross a ďalších po celom Slovensku no aj v Čechách. Kvôli pracovným povinnostiam musel aktívnu kariéru prerušiť a však na hudbu nezanevrel. Stále organizuje multižánrovú akciu Mixtape a Kopec, ktoré neustále naberajú na popularite. Do Trnavy príde potočiť staré dobré vinyli z doby keď niektorí z vás ešte ťahali káčera 😉

DIFFE

Za mixom sa predstaví aj bývalý člen SUMMIT crew DIFFE v jeho klasickom 4 deckovom sete. Momentálne pôsobí v prievidzskej crew Delirium a od začiatku tohto roku sa stal aj členom trnavskej crew KILL.COM. Napriek jeho krátkemu pôsobeniu na scéne sa stáva stále viac a viac známym djom. Prezradil nám tiež, že tento rok plánuje oficiálne predstaviť svoju produkciu aj na akciách.

PYTEL

Nerodený Trnavčan sa po prvý krát predstaví na akcii SUMMIT. Tešiť sa môžete na jeho obvyklý zvuk, deep-rolleri a nejaký ten oldschool na záver.

BOBO a HYDROeS

Otcovia akcie SUMMIT sa predstavia v spoločnom B2B sete plnom melodických zvukov, ale aj hutných bassových liniek… samozrejme ako vždy PURE VINYL.

Zdroj: Summit