SUMMIT.57: 19. mája v Artklube v Trnave!

Najbližšia akcia pod hlavičkou SUMMIT, už s poradovým číslom 57 je v pláne na 19.05.2017 a uskutoční sa v našom starom známom ARTKLUBE v Trnave.

Táto akcia bude zároveň aj WARM UP akciou pre TRIDENT FESTIVAL 2017. Počas večera sa vám predstavia dvaja hostia z Českej republiky, zástupca TRIDENT CREW, a trojčlenná domáca posila. Ako obvykle aj teraz máme pre vás pripravené samolepky, čerstvé ovocie počas večera a hlavne skvelú atmosféru pri výbornej hudbe. Počas akcie si budete môcť zakúpiť lístky na TRIDENT FESTIVAL 2017 za zvýhodnenú cenu. TRIDENT crew tiež venovala 2 lístky na tento festival o ktoré budete môcť priamo na akcii súťažiť.

THE TOWER

The Tower je rodák z Brna a djingu sa aktívne venuje už 3 roky. Rovnako ako celá Mindicted crew, v ktorej v súčasnosti pôsobí, je vyhľadávaný pre jeho precízne a rýchle mixy a to hlavne striktného neurofunku. Okrem djingu sa venuje aj promotérskym aktivitám, s kolegom Voidsecom moderuje reláciu DnB Čočka na Radio R a píše aj pre DNBlog.cz. Za svoje krátke pôsobenie na scéne stihol supportovať mená ako Phace, Telekinesis, Zardonic, Smooth alebo Gancher & Ruin, ale tiež aj špičku českej dnb scény.

DEJFUNK

Dejfunk je DJ a promotér, ktorý momentálne pôsobí v Brne. Sa organizovaním akcií začal spoločne s Voidsecom v roku 2014, čo neskôr viedlo k založeniu boskovicko-brnenskej Mindicted crew. Začalo to klubovkou Bassment, ktorá ako maloformátová akcia funguje dodnes. Momentálne venuje najviac úsilia organizovaniu podujatia Neurology, na ktorom sa predstavili mená ako Telekinesis, Malux, Subtension, alebo špička českej scény. Najčastejšie vo svojich setoch hraje energický neurofunkale rád využíva aj iné subžánre ako napr. deep alebo kombinácia drum and bassu s tekknom. Zahral si po boku mien ako L 33, Smooth, Zardonic alebo Gancher & Ruin.

GESI

Talentovaný DJ Geši, vlastným menom Michal Gešnábel  v súčasnosti žijúci v Prahe, pochádza z malej dedinky v okrese Bánovce nad Bebravou zvanej Pochabany. Drum and bass mu skrížil cestu po prvýkrát ako šestnásťročnému na lyžiarskom zájazde a odvtedy žije naplno týmto hudobným štýlom. Drum and bass ho napĺňa natoľko, že si nevie predstaviť deň bez lámaného beatu, ktorý prináša do jeho života novú energiu. Geši: “Prinieslo mi to veľa do života. Nielen nových ľudí, zážitkov, ale aj mnoho poznaní o hudbe, o ktorej som dovtedy nič nevedel. Snažím sa jej venovať čo možno najviac času. Drum and bass nie je len obyčajná hudba, je to životabudič, ktorý ma nikdy nenechá kľudným a rozkmitá každú jednu bunku v mojom tele.” Asi po troch rokoch počúvania a aktívneho vzdelávania sa v tejto oblasti siahol po hraní. Kúpil si prvé gramofóny, vinylové platne a pustil sa do trénovania, čo mu onedlho prinieslo prvé ovocie. Z hraní na rôznych súkromných akciách a chatách sa ocitol v klube Reset Partizánske, kde mal prvý krát možnosť si zahrať vo veľkom klube. V roku 2011 sa stal víťazom DJ-skej súťaže Signall FM Minibass New Generation, a to odštartovalo jeho kariéru. Vďaka tomuto úspechu sa stal členom |||Trident Crew a v súčasnosti hráva na známych eventoch ako sú Trident, Trilogic, Let it Roll, Solid a mnoho ďalších. Počas svojej zatiaľ krátkej kariéry mal už tú česť supportovať tie najznámejšie mená slovenskej, ale aj zahranične dnb scény.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT sa Vám ako vždy predstaví v čisto vinylovom sete, a zo svojho kufra vytiahne klasiky no tiež novinky a zaručené parketové bangery.

NUCLEAR X

Rezident akcií SUMMIT pochádzajúci z Jaslovských Bohuníc, ktorý sa hraniu venuje už takmer 4 roky a je známy svojou rezkou selekciou vám aj tentokrát zahrá set plný ako liquidfunku tak aj temnejších beatov.

SKICK

Dvojica DJov, ktorá Vás rozhýbe do rytmov pravého jump-upu. Za svoju kariéru stihli supportovať mená ako Counterstrike, Savage, Gleb & Fobia Kid a mnoho ďalších. Na ich set sa môžete tešiť už od 20:00

Tešíme sa na Vás

Zdroj: Summit