SUMMIT.53

V poradí už 53. pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT sa tentokrát uskutoční 11.11.2016 tradične v trnavskom ARTKLUBE. Ako hostia sa Vám predstavia zástupca LiquidBass.sk BLUESCENE a dvojica členov Bass Attack crew BACK3R a RUFUS. O support sa postarajú domáci BOBO, DIFFE a SKICK. Pripravené bude pre vás čerstvé ovocie, samolepky, nádherná videoprojekcia a ako obvykle aj skvelá atmosféra.

BLUESCENE

Vlastným menom Richard Moravčík rodák z južného Slovenska, presnejšie z pivného mestečka Hurbanovo, ktorý už nie úplný nováčik na slovenskej dnb scéne. DnB začal počúvať na základnej škole, kde sa rozhodol, že chce prispieť svojou hudbou a obohatiť tak Slovenskú dnb scénu. Ako čas ubiehal, zaobstaral si prví mix a Cd-playere a začal sa učiť a objavovať nové možnosti v technike mixovania. Keď sa prihlásil na Dj-skú súťaž v bývalom Hell Clube v Hurbanove, začal chodiť do klubu častejšie a častejšie, kde mu skúsenejší Dj-i napomohli k presnejšiemu mixovaniu na Cd-playeroch a taktiež ho zasvätili do hrania z gramofónov. Po určitom čase trénovania a zdokonaľovania sa, mu dali šancu zahrať si na zopár menších akciách, po ktorých prišli aj tie väčšie. Jeho sety sa dostali aj do online rádiových show ako Fülbe-Való a Big Dilemmaz. V roku 2013 nastal ďalší jeden z prelomov. Dostal sa pod svoju prvú značku LiquidBass.Sk pod ktorou pôsobí do dnes. Rok 2016 mu začal vynikajúco a dostáva sa pod svoju druhú značku a to do rodiny a domácej crew DNB HURKA. Väčšinou hráva sety žánru ako Liquid, Liquid Funk, Jump-Up, Jungle. Zahral si s menami ako B-Complex, TABY/cz/,  VIRCZ/cz/, WIKKI/hu/, GABANNA, KUKURICA, QO/cz/, LOCALHEROES/cz/, SPINLINE /hu/,ALLIED/uk/

BACK3R

Vlastným menom Adrián sa so zlomeným beatom stretol prvý krát na legendárnej akcii Aquabeatz 2008, a odvtedy ho úplne pohltil. V roku 2009 začínajú jeho prvé pokusy s gramofónmi a mixovaním. Začiatkom roka 2013 spolu so spriaznenými DnB dušami zakladá značku „Bass Attack“ a dodnes sa aktívne venuje hraniu a organizovaniu rovnomenných klubových akcíi v Leviciach a okrese. Na stagei mal tú česť supportovať mená ako Current Value, Telekinesis, Teddy Killerz, Disprove, Chris Su a další… Momentálne vo svojích setoch preferuje neurofunk a tvrdšie subžánre dnb.

RUFUS

K drum and bassu sa dostal cca v roku 2007 a odvtedy ho pohltil naplno. Hrávať začal cca v roku 2012 a aktívne sa hraniu venuje dva roky. Tiež sa venuje produkcii, kde sa stále účí a zlepšuje svoj skill. Jeho obľúbený subžáner je neurofunk, kvôli jeho pestrosti, tučným basovým linkám a šialeným zvukom. Medzi jeho obľúbených interpretov patria Current Value, ChaseR, Disprove a v podstate každý, ktorý tvorí tie najtučnejšie neurá. Jeho úchylky sú selekcia a dubplaty.

DIFFE

Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne a čerstvý člen SUMMIT CREW, ktorý sa popri DJ-ingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov. Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT neustále dopĺňa svoju širokú zbierku vinylov, z ktorých Vám aj tentokrát zahrá tie najlepšie kúsky.

SKICK

Dvojica DJ Kansert & Guru pochádzajúca z Trnavy, zameraná na tvrdší dnb (neuro, jump up). Majú dlhoročné skúsenosti s hraním, tak isto sa venujú aj produkcii vlastných trackov. Mohli ste ich vidieť na niekoľkých predošlých Summitoch, akcii Bass Reaction, alebo ako predskokanov MC’s ako Gleb či Fobia Kid.

Tešíme sa na Vás

53_poster-web

Zdroj: SUMMIT