SUMMIT.50: 17. júna v Trnave!

Už 50-te pokračovanie akcie SUMMIT je tento krát naplánované na 17.06.2016. Akcia bude zároveň warm up akciou na Trident Festival 2016, ktorý sa o týždeň neskôr uskutoční na Duchonke. Zároveň budete môcť priamo počas akcie vyhrať dva lístky na tento festival. Čaká na Vás krásna videoprojekcia, tematické samolepky, čerstvé ovocie počas celého večera. Predstaví sa zástupca TRIDENT crew, dvaja členovia DRUMATCH crew a lineup doplnia domáci dji.

TYSMO – V roku 2010 sa prvýkrát verejne postavil za gramofóny v Music Clube Leguán v Přerove/CZ. Počas tohto obdobia sa predstavuje po boku dja Ondrasha. Prelom nastal v polovici roka 2010, keď sa dostal do kontaktu s BSP Crew Přerov, ktorá ho zobrala pod svoje ochranné krídla a hudobne ho „vychovala“. Počas rokov 2010 – 2012 sa stal promotérom a rezidentom vo viacerých podnikoch v Přerove a v okolí. V roku 2013 sa Tysmo začína objavovať aj na Slovensku. Počas svojich hraní čoraz viac objavuje nové možnosti mixovania a snaží sa zdokonaľovať vo všetkých oblastiach djingu. Od tejto doby sa pravidelne zapájal do dj contestov, kde sa mu vďaka jeho nahrávkam darilo a postupne začal hrávať aj na väčších hudobných podujatiach. Nadviazal spoluprácu so zahraničnými dnb rádiami, kde sa pravidelne začali zverejňovať jeho podcasty, ktoré mali pozitívny ohlas. V roku 2014 vyhral medzinárodný dj contest a dostal možnosť zahrať si na hlavnom pódiu Let It Roll Winter v Bratislave, kde prvýkrát v živote okúsil mixovanie z troch cd playerov. Zahral si tam po boku so svetovými ikonami ako je Noisia, State Of Mind či Prototypes. V roku 2015 sa stáva členom legendárnej TRIDENT Crew a dostáva možnosť hrávať na najväčších drum and bassových eventoch na Slovensku. Vo svojich setoch spája viaceré prvky drum and bassu. Snaží sa o vytvorenie deja, ktorý vytvára rôznorodosť počas celého hrania. V roku 2016 si zahral ako headliner v Hannoveri / DE a vo Winchesteri / UK. Najdôležitejším aspektom jeho vystúpení je dômyselná selekcia, energickosť a predovšetkým rýchlosť mixovania spojená s čo najpresnejším mixovaním. Štandardom je pre neho hranie z troch deckov. Tysmo djing vníma ako určitý druh umenia, kde každý môže upustiť uzdu svojej fantázie.

DEKEL – Mladý dj, ktorý začínal s hraním v garáži, v ktorej neskôr založil aj momentálne 11 člennú DRUMATCH crew. V roku 2015 sa mu podarilo zvíťaziť v DJ conteste na Trident Open Air. Hráva ten najtemnejší drum and bass výhradne z troch CD playerov a šialené tempo 190 BPM už pomaličky sťahuje na 180 – 185 BPM. Medzi jeho preferovaných producentov patria napr. Hallucinator, eRRe, Gorebug, COOH, Fragz, Dkaos, Katharsys, Sinister Souls …

KAŠKO – Vlastným menom Lukáš Príslupský začal s hraním pred cca 1 a pol rokom. Je členom DRUMATCH crew a tiež ma na konte víťazstvo v DJ conteste na Trident 119. Medzi jeho obľúbené žánre patria najmä jump up a neurofunk a producenti ako Macky Gee, Hedex, Jack the Ripper, BSE, State Of Mind, Audio, Fraksure, Upgrade a ďalší.

DIFFE – Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne a čerstvý člen SUMMIT CREW, ktorý sa popri DJ-ingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov. Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

NUCELAR X – Rezident akcie SUMMIT, ktorý ako obvykle aj tento večer zaháji zmesou zvučného liquidfunku a tanečného neura

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT vám tiež predstaví zmes toho najlepšieho čo sa v jeho kufri s vinylmi nachádza.

S. 50 web

 

Zdroj: SUMMIT