Summit.47: 18. marca v Trnave!

Už 47-me pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT sa tento krát bude konať 18.03.2016 v trnavskom ARTKLUBE. Naše pozvanie prijali dvorný DJ-i zo City Reboot crew. Okrem iného sa môžete tešiť aj na čerstvé ovocie počas večera, krásnu videoprojekciu, tematické samolepky aj súťaže o voľné vstupy.

DILEMMA – Dilemma sa venuje dj-ingu od r.2008. Je členom komárňanského City Reboot crew. Organizujú každý druhý mesiac akcie s názvom RÉVolution, kde dávajú priestor hlavne rôznym odnožiam drum and bassu, ale aj iným žánrom (hip hop, house, deep dubstep. breakbeat). Dilemma hráva melodické, pohodové veci ako liquid, deep, jungle, ale rád pritvrdí aj neurofunkovymi beatmi. Aj na tomto Summite sa môžete tešiť na energický set, ktorý bude aj melodický aj tvrdý. Dilemma má poriadnu zbierku vinylov nielen z oblasti drum and bassu, ale aj houseu, funku, nu disca a podobne.

PSYCHO – Vlastným menom Roderik Dolezsa pochádza z Komárna . K elektronickej hudbe sa dostal v roku 1999 kedy začal počúvať techno a drum and bass. Začiatkom roku 2000 si zaumienil že sa chce stať Dj-om a kúpil si svoj prvý mixpult a skúsil aj vlastnú produkciu . O par rokov neskôr sa mu podarilo vyskúšať si svoju produkciu v bývalom klube Luxoria v Komárne kde mu dali prvú šancu si zahrať na ostro, ani nie mesiac na to sa stáva tamojším rezidentom. V roku 2008 spúšťa menšiu akciu v Komárne pod menom Fusion Dnb night. S Dj-mi z Komárna v roku 2009 zakladajú 3lerz crew  a spoločne hrávajú na viacerých akciách. Svoje hrania chce obohatiť aj o vlastnú produkciu a tak sa púšťa do intenzívneho štúdia rôznych programov na produkciu hudby. Jeho prvotina vyšla na 4beatrecords z názvom BEAUTIFUL DAY. Počas kariéry si zahral s menami ako Current Value, Sinister soulls, The Sect, Counterstrike, Cooh, Gancher & Ruin, Peter Kurten, Jade, QO, Gabana, Savage a mnohí ďalší.

DIFFE – Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne a čerstvý člen SUMMIT CREW, ktorý sa popri DJ-ingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov . Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

NUCLEAR X – Dobre známy rezident akcie SUMMIT, bude aj tento krát zahajovať akciu svojim setom plným liquidfunku, junglu, dubwiseu no aj tanečného neura.

BOBO – Organizátora akcie SUMMIT asi netreba špeciálne predstavovať. Ako obvykle sa u neho môžete tešiť na čisto vinylový set plný nadupaných soundov.

Tešíme sa na Vás

s.47 web

Zdroj: Summit crew