Summit.44: 18. decembra v Trnave!

Štyridsiate štvrté vydanie drum and bassovej akcie SUMMIT sa tento krát uskutoční 18.12.2015 v trnavskom ARTKLUBE. Ponesie sa v duchu „polámaných rúk“, pretože k nám zavítajú páni z novozámockej crew HANDBREAK. Ako obvykle máme pre vás pripravené okrem kvalitnej hudby aj súťaže o voľné vstupy, ovocie počas večera, tematické samolepky a krásnu videoprojekciu.

ENEMY OF THE STATE – Peter Galbavý a Ronald Horváth sa v roku 2007 ešte na strednej škole zoznámili s týmto ohromujúcim a rýchlym hudobným štýlom. Začali počúvať djské sety a tracky od producentov ako Audio, Pendulum, Ed Rush & Optical, Hazard, Future Prophecies či Bad Company. Boli veľmi namotivovaní a rozhodli sa, že sa naučia pracovať s mixážnym pultom aby mohli ponúknuť ľuďom tú istú extázu z hudby čo cítia aj oni. Prvú šancu ukázať čo v nich je  a ako vedia mixovať dostali v novozámockom klube CCX v roku 2010. Po úspešnej akcii sa stáli rezidentnými djmi a po klubovej sezóne hrali na trojdňovom festivale s názvom XXL Fest, ktorý bol pre nich veľkým skokom vpred. V roku 2011 a 2012 boli spoluorganizátormi akcií BASS CONTROL v CCX kam prijali ich pozvanie mená ako Temper D, Telekinesis, Indivision či Mutated Forms. Po tejto etape začali s produkciou, a začiatkom roka 2013 im vyšiel prvý track na anglickom labely Dangerous New Age. Nasledovali ďalšie releasy na New Progress LTD či Black Seeds Recordings kde im vyšlo aj prvé 4 skladbové EP-čko. Od tej doby hrali na mnohých miestach na Slovensku, Maďarsku či v Čechách. V roku 2014 spolu s bývalými členmi crew Bra3v3ku založili novú HANDBREAK crew, pod hlavičkou ktorej, dnes organizujú akcie v novozámockom W-Clube.

FEZRY – FEZRY, ktorý tiež pochádza z Nových Zámkov sa začal naplno venovať hudbe už v roku 2001, kedy začal navštevovať novozámocký Club No3. Hrávať na akciách začal v roku 2005 odkedy ho Goro s Dephzacom (Bioforms) začali so železnou pravidelnosťou pozývať na akciu Blackrain. V roku 2006 sa stal členom bookingu bra3v3ku.sk a od roku 2007 začína spolu s BIONom organizovať akciu Destroyer. Jeho sety sa skladajú prevažne z tvrdého ale aj melodického dnb kde nesmie chýbať ani jungle a rôzne experimenty. Na pódiu vystupoval už spolu s takými menami ako napr.: Chase and Status, Noisia, Concord Dawn, Simon Bassline Smith, Drumsound, Ed rush, Zubcore, Logistics, Tyson, Sparfunk, EZM, Alley Cat, Raiden, Temper D, Black Sun Empire, Baron, D Kay, Robyn Chaos, Future Prophecies, DC Breaks, Cause 4 Concern …

BION – Svoju dj-skú kariéru začal v roku 2002, od začiatku v tom mal jasno a najviac ho to vždy ťahalo k drum and bassu. Rok 2004 bol pre neho rokom, kedy sa začal objavovať aj na verejnosti v klube No.3 ako support dj na Blackrain nociach, ktoré v tých časoch organizovali DJ Goro a Dephzac. Neskôr dostal priestor aj na vlastné DNB akcie s djským kolegom Fezrym, s ktorým organizovali Destroyer Dnb Night. Okrem týchto akcií ste mali možnosť ho počuť aj na open airoch ako RAINBOW, BEEFREE, SUNRISE, FORESTBASS, KONKOLY OA atd.. Momentálne je členom a spoluzakladateľom HANDBREAK crew.  V roku 2010 si rozšíril portfólio o ďalší hudobný žáner a to HIP HOP a TRAP. Stal sa dvorným djom bývalého novozámockého 8 členného rapového projektu ENZETPROJEKTIL, taktiež je jediným oficiálnym djom UPRekordingz, spoluzakladateľom rapovej noci RAP-A-TAK a ENZET FREESTYLE BATTLE. Ďalším projektom v ktorom kryje chrbát nekompromisným raperom je DMT (RUDY, ENDOZA, BEATEM, BION) kde sa zameriava hlavne na TRAP.

NUCLEAR X – Už rezidentný dj akcií SUMMIT, pochádzajúci z Jaslovských Bohuníc má pre vás na úvod pripravené opäť niečo špeciálne

BOBO n HYDROeS – Organizátori samotnej akcie SUMMIT sa predstavia v B2B sete, kde si prídu na svoje vyznávači mäkších aj tvrdších odnoží drum and bassu.

Tešíme sa na Vás

s.44-web

Zdroj: Summit Crew