Summit.41: 11. septembra v Trnave!

Po letnej prázdninovej prestávke sa k slovu opäť hlási akcia SUMMIT. Jej najbližšie pokračovanie s poradovým číslom 41 sa bude konať počas tradičného trnavského jarmoku, už 11.09.2015 v starom známom Art Klube.

Je pre Vás pripravený výborný lineup v ktorom budete môcť počuť širokú a pestrú škálu rôznych odnoží drum and bassu. Počas večera, ako je už zvykom máme pre vás pripravené čerstvé ovocie, tematické samolepky, nádhernú videoprojekciu a hlavné nadupané sety vystupujúcich djov.

SHEK – Shek začal hrávať drum and bass v roku 2007 kedy mu učarovala vinylová platňa. V roku 2010 sa prihlásil na dj-skú súťaž SIGNAL_FM_MINIBASS 2010, ktorú následne vyhral s možnosťou odprezentovať svoj set v relácii SIGNALL_FM na Rádiu_FM a zahrať si na svojej prvej párty. Práve tieto príležitosti mu pomohli, aby sa zviditeľnil a ukázal, že to s platňami a drum and bassom myslí vážne. Jeho sety sú plné rytmických a energických trackov mixovaných priamo z platní bez pomoci softwareov. Hral na parties spolu s DJ-mi ako sú Optical, Maztek, Emperor, Prolix, Hybris, Ant TC1, Kato, Gabanna, Kukurica. V jeho bagu môžeme nájsť tracky najmä neurofunkové, liquidfunkové, deepové no aj rôzne ďalšie štýly obohacujúce jeho sety. V súčasnosti patrí pod crew [[[Trident, kde ho môžete vidieť na domácich drum and bassových akciách a na letných festivaloch. V minulosti si zahral na akciách ako sú Trident Open Air, Let It Roll Winter, Bass, Summit, Bassmision, Kanal, [[[Trident On Tour.

STINI – Elektronická hudba ho fascinovala už od dávna a konkrétne Drum & Bass ho prvýkrát očaril keď mal asi 15rokov. Ako správna smažka nesedel len doma, ale chcel si užiť Dj-ov aj live. Na DNB vyrastal v Nových Zámkoch v 3ke, neskôr sa stal pravidelným zákazníkom v CCX-e a v Metroklube v Šali. Jeho menším snom bolo, raz si zahrať v poslednom z menovaných podnikov, čo sa mu vďaka DJ-ovi Grasshopperovi aj podarilo. Jeho prvým festivalom, kde sa hralo DNB, bol v roku 2004 Aquabeatz, na ktorom prvýkrát videl a počul Black Sun Empire. Prvé zoznámenie s gramcami sa konalo v pivnici u Dj-a Tee, kde si len tak pre zábavu skúšal mixovať. Nemal veľmi záujem rozbehnúť dj-skú kariéru a hrávať po akciách, ale pod vplyvom niektorých jeho kamarátov – Dj-ov a promotérov – sa tomu jednoducho nedalo vyhnúť a zrazu sa ocitol na akcii aj za gramcami. Na náhodnú zbierku platní sa začali pomaličky kopiť ďalšie platne. Hrá všetko, čo má podľa neho niečo do seba, od neura, liquidu, deepu až po dubstep. Na akciách hrá cca 7 rokov, pričom má skúsenosti aj ako promotér v menších kluboch. Za posledný rok je možné ho za gramcami vidieť na akcii Turn Turtles v Metroklube v Šali, ktorú rozbehol spolu s Balu-m a Špáni-m. Momentálne patrí aj crew pod DNB Hurka.

BRČO – Brčo, pochádzajúci z Partizánskeho začal počúvať drum and  bass v roku 2003 kedy ho začali fascinovať nepravidelne lámané beaty producentov ako  Stakka, Skynet, Kemal , Paradox, Seba , Ed Rush, Optical a mnoho ďalších. V roku 2012 si zaobstaral svoje prvé gramofóny a platne od dja Kukuricu, čo ho značne motivovalo a nakoplo vpred. Prvý krát si na párty pred ľudmi zahral v roku 2012, dovtedy to bolo iba hranie doma a v skúšobni. Rád hraje rôzne žánre drum and bassu no v poslednom čase ho tešia temné a deepove zvuky. Pred pár mesiacmi vyhral aj dj contest na TRIDENT OPEN AIR 2015, ktorý sa konal na Duchonke.

WHITE – Jeho prvý kontakt s elektronickou hudbou a DJingom ako takým sa udial v roku 2008 na známom festivale Beefree. Už vtedy sa mu DJing dostal pod kožu a o pár rokov neskôr si tam odohral aj vlastný set. Postupom času rastie jeho angažovanosť v rôznych hudobných žánroch a na rôznych parties, z tých elektronických najmä na letných openair-och Neon alebo IDEM NA FEST. V súčasnosti ho môžete víkend čo víkend počuť v kluboch prevažne na západnom Slovensku, najčastejšie v okolí Nitry a Trnavy. Na parties nemá vyhranený žiaden konkrétny štýl ani žáner, jeho sety sú freestyleové, často prispôsobené publiku. Ak má však za mixom voľnú ruku, prevažujú jednoznačne tvrdšie a temnejšie beaty, ktoré sú jeho uchu najbližšie. Aj preto počas Summit-ovej noci naservíruje striktný neurofunk a darkstep.

MARK BANE – Do DJingu a elektronickej hudby sa poprvý krát započúval na Ibize v roku 2012. Odvtedy sa pravidelne venuje elektronickej hudbe a osvojil si viacero jej žánrov. V súčasnosti ho môžete počuť prevažne v Bratislave a Trnave, na akcii IDEMnaTECHNO, alebo v kluboch popri svojom bratovi. Jeho obľúbené drum&bassové subžánre, ktoré s obľubou dominujú jeho setom sú deep a neurofunk.

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT sa predstaví ako v úvodnom sólo sete, tak aj počas záverečného B2B setu.

Summit.41

Zdroj: Summit crew