Summit.37: 13. marca v trnavskom Art klube.

Tridsiate siedme pokračovanie drum and bassovej noci SUMMIT bude tento krát 13.03.2015 v trnavskom Art Klube. Na túto akciu sme si dovolili pozvať  menovca našej akcie z rakúskej Viedne dja Summita, ktorého doplní ostrieľaný dj Selo, samozrejme nebude chýbať ani domáca posádka MAKYS, NUCLEAR X a BOBO. Aj tento krát bude pre Vás pripravená špeciálna projekcia od Ents visualisation, tématické nálepky, ovocie počas večera a súťaže o voľné vstupy.

DJ SUMMIT – Vlastným menom Julian Girsch pochádza z Viedňe. K elektronickej hudbe sa dostal potom, ako ho zopár priateľov v roku 2007 vzalo do legendárneho klubu Flex. K elektronickej hudbe ho to ťahalo stále viac a viac, až to vyústilo do kúpy lacného páru gramofónov s mixpultom a zopár vinylmi na trénovanie. Asi po roku tvrdého tréningu v roku 2009 bol pripravený na svoje prvé vystúpenie pred publikom v klube Flex, na mieste kde to všetko začalo. Zlom v jeho kariére na rakúskej klubovej scéne nastal po tom, ako vyhral contest na festival Beatpatrol a časom sa pridal k Vollkontakt crew. Summit je dj od ktorého nikdy neviete čo môžete čakať – ovplyvnený je najmä silnými a energickými setmi od Dub Phizix, Rockwella alebo Mefjusa. Jeho selekcia sa zameriava na širokú škálu od soulfulového liquidfnku cez jump-up, až po silný a úderný neurofunk. Vo svojich setoch sa nezameriava iba na jeden štýl, ale snaží sa do nich vkladať vždy niečo nové a originálne. Aj preto sa sústredí na mixovanie z troch CD playerov či gramofónov, aby jeho sety mali špecifický nádych a energickosť. Neustále sa snaží svoj skill zlepšovať a jeho cieľom je, aby každý drop bol ako svieži nádych počas búrky. Počas svojej kariéry už supportoval mnoho svetových mien drum and bassovej scény ako napríklad DJ Marky, Alix Perez, Rockwell, Total Science, Dub Phizix, Phace, Mefjus, Taxman, Modified Motions, Serial Killaz, Sigma, Unknown Error, Micky Finn, Tantrum Desire, Prolix, Loxy, Dope D.O.D., Neonlight, Dom & Roland

SELO – Vlastným menom Radoslav Sedláček, pochádzajúci zo Šurian sa narodil v roku 1992. Jeho púť prechádzala hudobnými štýlmi ako je Rap, House, Techno, Schranz. Ako poslucháč sa dostal k drum and bassu v roku 2004, kedy si vypočul na internete tracky od Bad Company, ktoré mu doslova učarovali. To ho doviedlo k pravidelnému navštevovaniu tanečných klubov a k väčšiemu záujmu o elektronickú hudbu. K mixovaniu sa dostal vo Februári 2009, prostredníctvom kamaráta a DJ-a, Enemy(ho), od ktorého si zadovážil gramofóny a prvé platne. Venoval sa s Dj-om LS3KE a KOLLMIK-ok organizovaniu parties s názvom „New Age“ v meste Šurany v Havana Klube. V tomto istom klube organizoval aj party „Vibes of Night“, kde prezentoval Minimal, House, Breakbeat či Dub Step. V jeho mixoch môžete počuť tracky subžánorv ako neuropunk, neurofunk, techstep, hardstep, deep. K jeho obľúbeným interpretom patria: Current Value, Dub Elements, Maztek, Mefjus, Neonlight, Proket, Audio, Katharsys, State of Mind, Black Sun Empire, The Sect, Aggresivnes, The Brainkiller. Zahral si po boku dj-ov ako napríklad Counterstrike, Prolix, The Sect, Forbidden Society, Robyn Chaos, BTK, Octane & DLR, Jade, Mindscape, Rido, Nufojah, Protonkid, Kriotek, Exorcist, Inward Phase, Philip T.B.C., Computerartist, Local Heroes, Savage, Munk, Pixie, Sayko, Gabanna, Im Cyber, Kukurica, Goro, Dephzac, Cenco, Dykman, Lixx, Dolyx, Blue Motion, Trilo a ďalší.

MAKYS – K DJingu sa dostal keď mal 15 rokov. Najskôr začal hrávať hip-hop, komerciu, electro a house. Drum and bass poznal už dlhšie no nevenoval mu toľko pozornosti napriek tomu že v ňom videl niečo nezvyčajné a lákavé. Keď mal 17 rokov tak rovný beat mu začal pripadať príliš monotónny a tak sa zameral aj na drum and bass.  Veľmi rýchlo zamenil všetky ostatné žánre za jediný a to zlámaný beat. Inklinuje najmä k subžánrom ako jump-up, neurofunk, techstep a darkstep. Medzi jeho top producentov patria: BSE, Audio, Upbeats, Calyx a Teebee, Insideinfo, Spor, Noisia, Mefjus, State of Mind a mnoho ďalších…

NUCLEAR X – Úvodný set Vám predstaví rezident akcie SUMMIT, dj NUCLEAR X, pochádzajúci za Jaslovských Bohuníc. V jeho setoch môžete počuť najmä liquidfunk, no nebráni sa ani tvrdšiemu neurofunku či junglu.

BOBO – Na akcii sa ako obvykle predstaví aj organizátor akcie SUMMIT.

Tešíme sa na Vás

s.37

Zdroj: Summit crew