Summit.33: Let It Roll Winter Warm up!

SUMMIT.33 s podtitulom LET IT ROLL WINTER WARM UP, sa tento krát bude konať 21.11.2014, teda jeden deň pred samotným LET IT ROLL WINTER, kde vystúpi aj legendárna NOISIA.

SUMMIT.33 sa bude konať ako už býva zvykom v trnavskom ART KLUBE. Ako headliner sa Vám predstaví človek, ktorý už dlho pôsobí na slovenskej dnb scéne, no dobre ho poznajú aj za hranicami našej krajiny a hovorí si KUKURICA. Lineup doplnia NEKRIS, DUNAS, NEUTRAL no aj domáca osádka NUCLEAR X a BOBO. Počas večera budú pre Vás pripravené aj tematické samolepky a misy s ovocím. Geniálna videoprojekcia , svetelná a laserová show a nadupaný sound sú samozrejmosťou. Vyhrať môžete aj 2 voľné vstupy.

KUKURICA – Pôsobil na Slovenskej drum n bassovej scéne najskôr ako párty fotograf. V roku 2003 sa prvý krát dostal do kontaktu s gramofónmi v piešťanskom klube 22, kde začal trénovať a po krátkom čase absolvoval svoje prvé verejné vystúpenie. Následne bol prijatý do SIGNAll crew, do ktorej partili aj L PLUS (Technique rec., Viper rec.) a Lixx (SIGNAll_FM). Koncom roku 2004 sa stal víťazom súťaže v DJskej zručnosti – Jim Beam Music Wanted DNB DJ. Tento veľmi rýchly nástup na scénu mu zabezpečil pravidelné hrania v kluboch a na festivaloch nielen na Slovensku. Bol tiež rezidentným DJom viacerých klubov a párty: BEATZ v Trnave, Gáléria Duna v Bratislave, Club 22 v Piešťanoch. Koncom roka 2008 sa náhle vytráca z klubov a festivalov – objavuje sa na akciách už len veľmi sporadicky. V roku 2013 sa však naplno vracia k DJingu už pod značkou [[[Trident.

NEKRIS – DJ a zadladateľ BASSIZM crew hráva prevažne deep a neurofunk, djingu sa venuje 6 rokov vinyl mu prirástol k srdcu takže najradšej hráva z gramofónov , je promotérom párty v Novom Meste nad Váhom s názvom BASSIZM. Hral na akciách s názvom Beats for Love, DNB Fusion, Stereo, Deep in Bass…

DUNAS – Rezident v klube Vinyl v Nitre, patriaci pod Sodrum Crew, pred nedávnom sa pridal aj do BASSIZM crew. Po prvý krát sa dotkol gramofónov pred 8 rokmi a od vtedy sa drží porekadla „vinyl only“ na začiatku hrával techno neskôr prešiel na drum n bass, najradšej hráva deep a neurofunk. Hral na akciach ako sú DNB Fusion, Forest Bass, Turnturtles a mnohé ďalšie.

NEUTRAL – Mladý 26 rocny chalan, vlastným menom Michal Strýček. Ako DJ sa hudbe začal venovať už v 15tich rokoch, kedy sa za vedenia dja Stanleya dostal k svojim prvým platniam a gramofónom. Postupne sa dostal na scénu a navštívil veľa slovenských klubov, ako napr. Metroklub, Subclub, Artklub, Radosť, Hopkirk, ale aj dnbradio.cz . Momentálne je organizátorom párty s názvom Zprdele Klika. Preferuje multižánrovosť, ale najradšej ma Liquid a Neurofunk.

NUCLEAR X – Mladý chalan z Jaslovských Bohuníc, ktorý sa djingu venuje už nejaký ten piatok, na SUMMITe ste ho mohli počuť už niekoľko krát.

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT sa Vám predstaví ako zvyčajne na začiatku akcie, tak aj v záverečnom B2B sete, takže určite sa máte na čo tešiť.

summit33_web

Zdroj: Summit