Summit.32: 17. októbra v Art klube v Trnave!

SUMMIT.32 bude tentokrát 17. októbra tradične v trnavskom Art Klube. Na ďalšom pokračovaní tejto drum and bassovej akcie sa Vám predstaví ako headliner, producent a dj z českého Olomouca, ktorý si hovorí SYMPLEX.

Za mixom ho vystriedajú aj promotéri akcie Bassmission z Partizánskeho BYTO s PIATOKOM a k nim domáci EVRO a BOBO. Počas večera budú pre Vás pripravené aj tematické samolepky a misy s ovocím. Geniálna videoprojekcia , svetelná a laserová show a nadupaný sound sú samozrejmosťou. Vyhrať môžete aj 2 voľné vstupy.

SYMPLEX – Vlastným menom Erik Marušinec sa dostal k drum and bassu počúvaním Aphroditeovej hudby. Pred tým už mal skúsenosti s produkciou house music a tak sa rozhodol skúsiť svoje produkčný skill aj na poli lámaných beatov. Záľubu našiel najmä u tvrdších producentov, ako Ed Rush, Optical, Noisia, State of Mind, u ktorých tiež čerpal inšpiráciu. Jeho tracky sú plné psychadelických melódií, rezavých bassových liniek a ostrých beatov. Do dnešného dňa sa mu podarilo vydať svoju tvorbu na uznávaných labeloch ako Citrus,Disturbed, Mindtech ,Nocid Business , Future Funk Music, Abducted či Low Frequency. Vystupoval už po boku takých mien ako napr. Audio, Fourward, Neonlight, Future Signal, The Sect alebo Wreckage Machinery. Podporu v svojej tvorbe dostal aj od samotného zabijáka z Austrálie Rregulu. Jeho sety sú plné svižných a energických trackov, ktoré pretkáva vlastnou tvorbou.

BYTO – Vlastným menom Ivan Štálnik, pochádza z Partizánskeho. Prvý kontakt z gramofónmi mal v roku 2000. K profesionálnemu hraniu sa dostal na prelome rokov 2002 – 2003. V roku 2003 sa stal členom bookingu Codered a neskôr prestúpil do domáceho bookingu Trident, kde pôsobil do roku 2009. V tom istom roku spolu s DJom Piatkom založili vlastný booking Bassmission, v ktorom pôsobí dodnes. Mal možnosť si zahrať popri známych producentoch a djs ako sú Ed Rush, Lomax,, Matrix, Futureboud, John B, Aphrodite, Brookes Brother, Blame, Culture Shock, Adam F, Skynet alebo Chris Su. Jeho štýl hrania je energický a tanečný drum and bass s rýchlim mixom. Medzi jeho najobľúbenejších producentov patria Sub Focus, Noisia, Xample, Lomax, Camo & Krooked, Culture Shock, Chase and Status, Sigma, Drumsound and Bassline Smith, Logistics, Brookes Brothers, Metrik, Dj Fresh, Ram Trilogy.

PIATOK – Tiež pochádza z Partizánskeho a jeho prvý kontakt s DJingom siaha do roku 2000. Po roku 2004 sa stal členom Trident crew, v ktorej pôsobil až do roku 2009. V roku 2009 zakladá aj Bassmission Crew v ktorej pôsobí dodnes. Na akciách ho môžete počuť hrať svieži a energický drum and bass s nádychom elektra. Má rád tanečné, veselé, zvukovo plné skladby s chytľavým melodickým motívom a „elektrickými“ zvukmi, ale nepohrdne ani miernejším neuro-funkom. Postupom času ho oslovil aj electro a progresive house, ktorému sa začína čoraz viac venovať aj na poli djingu. Počas svojho pôsobenia vystúpil v kluboch ex-Escobar (PD), ex-No.3 (NZ), CCX (NZ), Reset (PE), Yakuza (BN), Fával (CZ/Brno), ex-S-Club (LV) a v mnoho ďalších… Z producentov sú to najmä John B, Metrik, Shock One, Culture Shock, Brookes Brothers, Sigma, DC Breaks, Matrix, Futurebound, Sub Focus, Camo & Krooked, Logistics, NuTone, DJ Fresh, Baron, TC, Blame, Apex, Drumsound, Simon Bassline Smith, Lomax, Spor, Phetsta, Xample, Audio, Dirtyphonics, Nero, Netsky, Alix Perez, Chase and Status a mnoho ďalších…

EVRO – Vlastným menom Andrej Novosad, sa s drum and bassom zoznámil pred siedmimi rokmi. Súbežne s DJ-ingom sa tiež venuje produkcii svojich vlastných trackov, prevažne na neurofunkovej vlne. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí track The Borg, ktorý vyšiel na slovenskom labeli Koncept. Track sa dostal až do finále producentskej súťaže YoungBlood organizovanej serverom drumandbass.cz. Za zmienku stojí aj jeho ďalší temný track Room 237, ktorý vyšiel na českom labeli Sun Side Recordings.

BOBO – Tradične sa aj tentoraz na pódiu predstaví organizátor akcie SUMMIT.

flyer 02

Zdroj: SUMMIT CREW