Štefan ,,Pišta“ Bartuš s medzinárodnym projektom vystupi už zajtra v Bratislavskom klube Hlava 22!

Špecialny medzinárodný projekt je zložený z najvýraznejších hudobnikov svojej generacie,posobiacich v EU. Jednotlivý členovia,,power bandu“majú bohaté skúsenosti na poli medzinárodnej scény taktiež so svetovými legendami Jazzu. Bubeník Vladimir Kostadinovič posobí tiež na New Yorskej scene a je Balkánsko Rakuskou hviezdou,uznávaný aj ako skladatel,aranžér.

Jazzove dni 2014

Slovinský saxofonista Jaka Kopač v sučastnosti predstavuje svoj album Present Thoughts s americkým 4tetom,s ktorým zožal upech aj u Slovenského publika v divadle Arena a na WinterJazzfeste v Trnave. Pianista Nikola Stanoševič prichádza zo Srbska a je etablovaný na Rakúskej Jazzovej scéne už 10rokov. Trumpetista Tomaž Gajšt je stabilným členom RTV bigbandu Slovenia a je top trumpetistom na scene. Tažisko v repertoari projektu je zamerané na poctu Jazzovej legende CANNOBALLa ADDERLEYHo.

Band je velmi kvalitný a hudba energicka,až dych vyrážajuca…Je to vždy velka show a zazitok pre publikum,nenechajte si ujst tuto vynimočnú udalost a pridite podporit kvalitne umenie.

tribute to Cannonball Adderley

Projekt,je zložený z uznávaných umelcov-JAKA KOPAC alt sax/Slovinsko,TOMAž GAJšT trumpeta/Slovinsko,NIKOLA STANOSEVIč piano/Srbsko,VLADIMIR KOSTADINOVIč bicie nastroje/Rakusko Stefan,,Pišta“BARTUS bass/Slovensko

S.P.BARTUS&JazzBrothers tribute to Cannonball Adderley
feat.Jaka Kopač/sax Tomaž Gajšt/trumpeta Nikola Stanoševič/piano Vladimir Kostadinovič/bicie nástroje
Koncert sa uskutoční v utorok 1.marca o 20.00 v Bratislave-klub HLAVA22,Bazova 9
FB event-https://www.facebook.com/events/236077100063085/

S.P.Bartus&JazzBrothers tribute to C.Adderley

Zdroj: S.P.BARTUS