Spevák Peter Bažík počas svojej veľkolepej šou pokrstil svoj nový album netradične – svetlom!

Spevák, skladateľ a multiinštrumentalista PETER BAŽÍK,  známy aj ako víťaz X-FACTORu, odštartoval 10.12. na Vajnorskej 21, obliehanie hudobnej scény veľkolepou hudobníckou šou, na ktorej pokrstil svoj nový album ORIGINÁL.

Divákom bol doručený neobvyklý vizuálny zážitok, sprevádzajúci dramaturgicky vyskladaný, strhujúci koncert. Krv v žilách rozprúdila živá kapela, spevácky zbor Konzervatória Tolstéhotanečné choreografie pod vedením Jána Minaríka. Počas koncertu zazneli Petrove najznámejšie hity ako Kto vieSay my name, ale aj novinky z albumu, mashupy známych skladieb a nemohla chýbať husľová šou, či Petrove klavírne sólo.

Peter Bažík po množstve koncertov, účinkovaní v muzikáloch a činoherných inscenáciách, hudobnej, reklamnej produkcií a korepetíciách pre divadelné inštitúcie, uviedol vlastnú veľkolepú šou, ktorú venoval svojm skalným fanúšikom, s ktorými oslavne pokrstil svoj nový album.

Krstilo sa výnimočne svetlom,  ruku k dielu formou svetiel z mobilov a bateriek priložili všetci prítomní v sále.

To, že sa jednalo o výnimočné podujatie dokazuje aj fakt, že o dramaturgickú skladbu koncertu sa postaal oceňovaný režisér a scenárista Michael Sharmant, absolvent London Film Academy. Držiteľ niekoľkých nominácií a ocenení z festivalov u nás, aj v zahraničí. Režijne zastrešil niekoľko videoklipov, reklám, filmov a divadelných produkcií, viedol kastingy pre produkciu Justina Timberlake-a, produkoval projekty Viva Musica, Roma Fest, či Bratislavské Kultúrne Leto. 

Koprodukčne sa na podujatí formou technickej podpory, vizuálnej koncepcie efektovej stránky a technologického úseku podieľala spoločnosť Partylive.eu pod vedením Júliusa Predajnianskeho, ktorých precíznosť spracovania konceptu povýšila šou k dokonalosti.

Bravúrne zvládnuté podujatie dokazuje ocenenie divákov formou niekoľko minútového, burácajúceho standing ovation.

Organizátorom koncertu Petra Bažíka je produkčná spoločnosť SHARMANT s.r.o.

Zdroj: TS