Spevák Peter Bažík hlási návrat na hudobnú scénu!

Rockovou novinkou „OTOČÍM PLANÉTU“ otáča Peter svoj hudobný život v tom najlepšom smere. Po dlhšej singlovej odmlke touto skladbou ohlasuje nielen návrat na hudobnú scénu, ale aj čoskoro vydanie nového albumu.

Petra ako speváka, multiinštrumentalistu a skladateľa v jednej osobe tak môžeme opäť počuť v jeho obľúbenom rockovom žánri. Hoci sa doteraz prezentoval prevažne autorskými skladbami, tentokrát sa rozhodol zveriť do rúk overenému menu – skladateľovi Braňovi Jančichovi, ktorý mu skladbu napísal tzv. na kľúč.

Večne moderné a nadupané elektrické gitary nahral do songu slovenský gitarový mág – Jimi Cimbala. Ich spolupráca však nezostala iba pri nahrávaní gitár, Jimi sa postaral „v rámci svojej mágie“ o kompletne celú produkciu skladby.

Do počtu známych mien v rámci tejto skladby Peter pridáva aj nežné pohlavie. Stále populárnejšia slovenská herečka Liv Bielovič prijala Petrovu ponuku na účinkovanie vo videoklipe, s ktorým spolu otáčajú svet – doslova. Vďaka 3D produkcii režiséra Pierra Lexisa nás prenášajú na inú planétu.

„Liv je moja úžasná kamarátka a kolegyňa, s ktorou je radosť pracovať a svoju úlohu zahrala bravúrne. Veľmi sa teším a ďakujem že do toho so mnou šla a pomohla mi tak otočiť môj svet. Táto pieseň zároveň odštartovala spoluprácu so skvelým novým tímom „tvojashow.sk“. Úžasne sme si sadli aj po ľudskej stránke a tým pádom natáčanie aj ďalších piesní bolo pre mňa príjemným pracovným dobrodružstvom a veľmi sa teším na reakcie fanúšikov.“ S úsmevom dodáva spevák

Nový album plánuje Peter Bažík vydať ešte tento ro(c)k.
Stay tuned, máme sa na čo tešiť.
IG: @peter.bazik
TS pripravila: Andrea Turčina. tvojaSHOW.sk