Speváčku Kristínu v Čechách milujú, koncert v Prahe je vypredaný!

Slovenská speváčka Kristína Peláková má úspech nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Pevne sa usadila na českej scéne a aj jej koncerty po halách v  Prahe, Ostrave, či Havířove, ktorými finišuje svoje „Horehronie tour“, sú už týždne beznádejne vypredané! Úspech krásnej Slovenky zaujal aj Karla Šípa. Jeden z najlepších českých bavičov si Kristínu pozval do svojej šou!

Pôvabná speváčka Kristína sa teší veľkej priazni v Českej republike. Aktuálne Horehronie tour žne u našich susedov obrovský úspech. Decembrový koncert v českej metropole Praha je už vypredaný! Princezná slovenského popu sa z podpory českých fanúšikov nesmierne teší. 

dsc_6955

„Keď som sa dozvedela, že Prahu máme vyše mesiac pred koncertom vypredanú, veľmi som sa potešila. Dúfam, že nesklamem. Vypredané koncerty mi dávajú pocit vnútornej spokojnosti, že nerobím hudbu sama pre seba, ale pre davy ľudí, ktorým sa páči moja hudba.“ Neskrýva dojatie Kristína.

Úspech Kristíny zaujal aj jedného z najlepších moderátorov a bavičov v Českej republike Karla Šípa. Šarmantnú speváčku pozval do šou s názvom Všechnopárty.

https://www.youtube.com/watch?v=B5woMvk6y3o

„Bola to pre mňa česť, že ma Karel Šíp pozval ako hosťa do jeho Všechnopárty, pretože sama to veľmi rada sledujem. Priznám sa, že som z toho mala trošku mierny stres, pretože je to typ relácie, kde nikdy neviete ako to dopadne. Tešila som sa, že Karla Šípa osobne spoznám. Bol veľmi milý.“ Smeje sa Kristína Peláková.

Pôvabná speváčka spolupracovala okrem Karla Šípa s ďalším legendárnym Čechom. V Kristíninom klipe „Rozchodový reggaeton“ účinkuje známy herec Miroslav Donutil. Novinku si môžu fanúšikovia vychutnať naživo na aktuálnom turné „Horehronie tour“ v Českej republike! Úspech turné so slovenskými pesničkami šarmantnej speváčky je dôkazom, že Česi slovenskú hudbu obľubujú.

prf_1740

“Na Prahu sa už veľmi teším. V decembri v nej budem účinkovať dvakrát. Okrem svojho vlastného koncertu vystúpim aj s orchestrom Gustava Broma na Vianočnom koncerte v divadle Hybernia. Nezabudnem ani na slovenských fanúšikov a ak všetko dobre pôjde, pokúsim sa pre nich pripraviť malé vianočno-novoročné prekvapenie ako vďaku za ich vernosť. Dodáva Kristína.

Kristína sa v tomto tohto roku stala po tretí raz po sebe najúspešnejšou slovenskou speváčkou v Česku! V ankete Český Slávik v kategórii Speváci bez hraníc skončila za skupinami No Name, Elán a Mekym Žbirkom. Viac informácií o Kristíne nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Patrik Ratajský