Speváčka Michaella prichádza s novinkou “v náručí”.

Michaella prichádza s novinkou „v náručí“. Skladba, ktorá doletela nečakane od hudobníka Andrew Maya sa speváčke hneď zapáčila.

K textu prizvala Jožka Husovského, ktorý Michaelle otextoval už niekoľko piesní. “Táto skladba má v mojom srdci svoje miesto, pretože v náručí niekoho milovaného pociťujem veľkú istotu”, hovorí Michaella a rozhodla rozpovedať príbeh o tom, ako veľmi je to dôležité.

Skladba vznikla v časoch obmedzenia, ktoré sa týkali nás všetkých, trávili sme väčšinu svojho času s najbližšími a ja som presvedčená o tom, že tieto chvíle boli pre mnohých prínosom. Život ide príliš rýchlo a my sme zabudli na podstatu a zmysel”, hovorí Michaella. Skladba „v náručí“ je o dvoch ľuďoch, ktorí sa pre seba rozhodli spraviť aj nemožné, a preto sa žena v jedno horúce ráno, premení na vánok. Predstavivosti sa medze nekladú… Priestor na natáčanie veľkého videoklipu nebol, preto sa Michaella postavila pred kameru a svoju spoveď zachytila jednoducho. Ako sama hovorí, podstata nie je v obraze, ale vo vnútri a myšlienke, a preto si pri počúvaní bez výčitky privrite oči.

Instagram: https://www.instagram.com/michaellaofficial/?hl=en
Facebook: https://www.facebook.com/Michaella-official-171754589536594/

Zdroj: TS