MICHAELLA – DNES RÁNO

Ak chceš niečo zmeniť, urob to hneď! – to je hlavné posolstvo nového singlu speváčky Michaelly. Po dvoch albumoch plných piesní, ktoré zarezonovali medzi jej fanúšikmi, prichádza s autorskou novinkou, ktorá má v sebe jasný odkaz. „Môžeš začať znova, tak povedz áno! Deň, ktorý to zmení, začína dnes ráno!“ spieva sympatická Prešovčanka v chytľavom refréne, ktorý nabáda zobrať život do vlastných rúk.  

Skladba Dnes ráno je o dvoch ľuďoch, ktorých vzťah sa naplnil. Nie však nenávisťou a zlobou. Spoločne prišli do bodu, v ktorom vášnivú lásku vytlačil vzájomný rešpekt a úcta k spoločne prežitej minulosti. Oplatí sa im bojovať o spoločnú budúcnosť alebo je lepšie vzájomne sa nebrzdiť a vydať sa každý svojou cestou? V každom prípade je čas začať od znova!  

„Každý deň nám dáva šancu urobiť niečo nové, odvážiť sa na zmenu alebo aspoň skúsiť začať odznova a inak. Ľudia sa však boja zmien a väčšinou ich nechávajú na zajtra,“ hovorí Michaella o svojej motivácii napísať pieseň o rozchode, ktorý sa nemusí končiť nenávisťou. Okrem nej sa pod skladbu po hudobnej stránke podpísal Randy Gnepa, ktorý je dvorným producentom nielen Michaelly ale aj ďalších slovenských spevákov a skupín. Autorkou textu je Silvia Kaščáková. 

„Pri počúvaní pesničiek mi v hlave okamžite naskakujú obrazy. Vidím, ako by som jej príbeh chcela vyrozprávať v klipe,“ prezrádza Michaella, ktorá so svojou jasnou predstavou o vizuálnom stvárnení singla Dnes ráno oslovila Laca Rychtarika, režiséra a bubeníka, ktorý bol svojho času súčasťou jej koncertnej kapely. „Lacko vidí mojimi očami. Ja mu len poviem svoju predstavu a on to vidí vo svojej hlave rovnako ako ja.“ 

Klip sa nakrúcal počas jednej letnej nedele v nádhernej modernej vile. Jej chladnosť a dokonalosť sú v kontraste s vášňou a emóciami, ktoré lomcujú medzi ústrednou dvojicou klipu. „Fany a Mariano Cobone sú profesionálni baletní tanečníci zo Štátneho divadla v Košiciach, ktorí aj v skutočnosti tvoria pár. Ona je Slovenka, on Talian. Ideálna kombinácia na stvárnenie náruživej lásky a rozchode plnom emócii, o ktorom pieseň je,“ hovorí Michaella, ktorá v klipe spevom rozrozpráva príbeh dvojice, ktorá nevie žiť spolu ale ani bez seba. Skončí sa ich „boj“ ďalším zmierom? Alebo je čas na zmenu, ktorá prichádza už dnes ráno? To sa dozviete v novom klipe Michaelly hneď teraz, bez ohľadu na aktuálnu časť dňa. ☺ 

Instagram: https://www.instagram.com/michaellaofficial/?hl=sk

Zdroj: TS