Michaella v sexi krivkách: „Tak to chcem“

S blížiacim sa letom si chce speváčka Michaella užívať naplno a návod ponúka v novom tanečnom singli „Tak to chcem“. Samozrejme, nič nie je zadarmo, ani jej sexi krivky, pre ktoré si „vytrpela“ svoje…

Hoci leto ešte len nesmelo klope na dvere, Michaella si pohodu spojenú s ním užíva už dnes. Bez stresu, bláznivo bez plánov, s vášňou nádherná…, presne takto si vychutnala všetko, čo súvisí s jej novou skladbou „Tak to chcem“. S dvorným producentom Randym sa zavreli do štúdia a v priebehu dvoch dní dali dokopy tanečnú hitovku. „Mala som síce nápady, o čom chcem spievať, ale do štúdia som prišla s tým, že sme nič konkrétne pripravené nemali. Nechali sme sa viesť len dobrou náladou a našimi pocitmi,“ vysvetľovala Michaella.

Michaella - Tak to chcem Cover 2

Keď bolo jasné, akú podobu bude mať pieseň, nahrávanie už išlo rýchlo. Večer napísala textárke Ivane Drábovej mail s prosbou o text, ktorý mal byť „fresh“. „Ivane som napísala – máme hudbu, rýchlo píš. No a na druhý deň sme mali text,“ usmievala sa Michaella.

Rovnaká pohoda platí aj pre klip, ktorý síce nebol pôvodne plánovaný, ale pri káve padlo rozhodnutie, že by bolo na škodu nepodporiť pesničku videom. Keďže režisér Laco Rychtárik zo štúdia Woont prišiel s nápadom, aby popri tanečniciach z tanečnej skupiny Fearless Crew odhodila čo to z oblečenia aj Michaella, speváčka súhlasila, no hoci to vôbec nepotrebovala, nechala si pripraviť tvrdú 21-dňovú diétu založenú na bielkovinách a mäse pripravovanom na vode. „Jednoducho, my ženy sme už raz také. Aj tie s najideálnejšou postavou na sebe nájdu chybičku. Povedala som si teda, že ak mám v klipe ukázať viac, nech to stojí za to, preto som do toho išla naplno,“ dodala Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.